Wanted
24 september 2022 Blog

“T is stil aan de overkant”

Collega’s die elkaar voor het eerst ontmoeten, professionals die samen op een opdracht werken, bijkletsen met het managementteam; het is een gezellig samenkomen.

Team uitje Zenda Support

Ons jaarlijkse teamuitje stond deze keer in het teken van Oranje. Vanuit het werk snel door naar Rotterdam om elkaar daar te ontmoeten en samen lekker te eten. Collega’s die elkaar voor het eerst ontmoeten, professionals die samen op een opdracht werken, bijkletsen met het managementteam; het is een gezellig samenkomen. Om 20 uur het sein dat we buiten gaan verzamelen, de toegangskaartjes én oranje sjaals met Zenda Support logo worden uitgedeeld en dan in de rij om de Kuip in te gaan!
In de rij voor de ingang is de sfeer in het stadion al hoorbaar en na een beetje duwen staan we al snel binnen. Op naar super mooie plaatsen dichtbij het veld, zijn we net op tijd voor het volkslied en kunnen we onze Oranje Helden toejuichen. We zingen de Noord-Ieren toe als we voor komen te staan (in de laatste minuten inderdaad pas 😉 ) dat het ‘stil is aan de overkant’ en, schor van het juichen en zingen, proosten we na afloop op de overwinning!

We kijken weer terug op een super geslaagd teamuitje, waarbij de onderlinge klik en gezelligheid de boventoon voerden!

Wil je ook bij ons volgende teamuitje zijn? Check dan snel onze vacatures!

Welkom bij Zenda!

Jij en jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! We bieden iedereen een ontwikkeltraject op maat en zorgen ervoor dat jij happy bent! En o ja….iedere IT held heeft bij ons recht op een leaseauto, ongeacht jouw werkervaring! Join the team!
Bekijk vacatures