IT Heroes

Windows client

MD-100 certificaat

Persoonlijke ontwikkeltraject IT

MD-100 – Windows 10 certificaat

Bi Zenda Support vinden we het belangrijk dat jij de mogelijkheden hebt om jezelf te ontwikkelen. Er is geen standaard traject dat al onze medewerkers doorlopen. Onze medewerkers hebben hun eigen Fieldmanager waarmee je een persoonlijk ontwikkelplan op maat maakt. Een onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling is het behalen van certificaten die passen bij jouw groeiproces. Het MD-100 Windows 10 certificaat is hier een voorbeeld van!

Wat is het MD-100 – Windows 10 certificaat?

We krijgen regelmatig vragen over wat het MD-100 certificaat nou precies is. Het wordt ook wel “Windows 10 certificaat” genoemd. Je leert alles over het installeren, configureren en onderhouden van Windows 10 devices. Deze vaardigheden worden tijdens een uitdagend examen getest.

Het behalen van  het MD-100 – Windows 10 certificaat is belangrijk voor jou als IT-professional. Vrijwel overal waar je aan de slag gaat kom je in aanraking met Windows 10 (of andere versies). Dit certificaat toont aan dat jij de vaardigheden en kennis bezit om dit populaire besturingssysteem efficiënt te gebruiken en te beheren. Het certificaat helpt je, naast kennis, aan een mooie en waardevolle toevoeging voor jouw cv! Deze training wordt vrijwel altijd gecombineerd met de MD-101: Managing Modern Desktops. Het MD-100 en MD-101 examen zijn de enige mogelijkheid om het Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associate-certificaat te behalen.

De volgende onderwerpen komen tijdens training aan bod:

  • Het installeren, configureren en aanpassen van Microsoft Windows devices;
  • Configureren van apparaten, stuurprogramma’s en updates voor Windows;
  • Troubleshooting binnen Microsoft Windows;
  • Group policy en Active Directory;
  • Accounttoegang, authenticatie, bestands- en mapmachtigingen configureren.

Wie geeft deze training?

Veel van onze medewerkers studeren het liefst thuis of in onze studieruimte. We stellen al het materiaal voor jou beschikbaar, dat je nodig hebt om het MD-100 – Windows 10 certificaat te kunnen halen. Natuurlijk kan of wil niet iedereen zelfstandig leren. Dan boeken we een training bij een van onze partners of huren we een professionele trainer in. Zo kunnen we een groepje Zelda helden tegelijkertijd trainen.

Kan ik dit examen ook halen?

Jazeker! Bij Zenda Support zijn we altijd op zoek naar ICT helden die hun ICT carrière een boost willen geven! Iedereen heeft zijn of haar eigen ontwikkelplan, gericht op wie jij bent en wat je wilt leren. Vanuit onze academy bieden we zowel startende ICT-ers, als meer ervaren ICT-ers, diverse mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen! Heb jij interesse? Check dan snel onze ICT vacatures of neem direct contact met ons op!

Laatste vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar IT helden die hun carrière een boost willen geven! Check de laatste vacatures óf bekijk het hele overzicht.

over zenda

onze heroes

Zenda groeit en ik groei mee! Leuke opdrachten en veel mogelijkheden!
JiaNan
Bij Zenda kan je echt jezelf zijn, dit was voor mij een belangrijke reden om hier te gaan werken. Ik krijg veel kansen om mezelf te ontwikkelen en door te groeien, dit houdt me erg gemotiveerd!
Martijn Zenda Support
Martijn
Bij Zenda is er aandacht voor mij als persoon, zowel op zakelijk gebied als privé. Ik heb mezelf hier al enorm kunnen ontwikkelen.
Foto Timmie Zenda Support
Timmie
Bij zenda support voel ik me zowel op persoonlijk als professioneel vlak gewaardeerd.
Foto Marielle Zenda Support
Mariëlle