IT Heroes

Managing modern desktops

MD-101 certificaat

MD-101 certificaat – Managing modern desktops

Bij Zenda Support vinden we het belangrijk dat jij de mogelijkheden hebt jezelf te ontwikkelen. We hebben geen standaard traject dat iedereen moet doorlopen. Al onze medewerkers hebben hun eigen Fieldmanager waarmee je een persoonlijk ontwikkelplan op maat maakt. Een onderdeel van jouw ontwikkeling is natuurlijk het behalen van certificaten die passen bij de kant die jij op wilt groeien. De MD-101 certificering is hier een voorbeeld van!

Wat is het MD-101 certificaat?

Veel van onze IT helden zijn druk bezig met hun certificering, erg knap om dit naast een opdracht te doen. Populair is de MD101, ook wel bekend als het Windows 10 Mobility and Device Fundamentals certificaat. Je leert alles over het beheren van Windows 10-apparaten en -diensten in een mobiele, cloud gebaseerde omgeving. Onderwerpen die aan bod komen zijn voorbeeld: het beheren van beleid rondom hardware, het implementeren van oplossingen met ook op beveiliging en veiligheid, het beheren van app- en gegevensbeleid en het oplossen van problemen met Windows 10 devices.

Het behalen van het MD-101 certificaat is belangrijk voor als je (onder andere) in de IT Support aan de slag gaat. Door het examen succesvol af te leggen toon je aan dat je alle skills bezit rondom het beheer en gebruik van Windows 10 devices en diensten. De kans dat je in een mobiele, cloud gebaseerde omgeving komt te werken is erg groot, hoe mooi als jij kans aantonen dat je de kennis in huis hebt!

Deze training wordt vrijwel altijd gecombineerd met de MD-100: Windows Client. Het MD-100 en MD-101 examen zijn de enige mogelijkheid om het Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associate-certificaat te behalen.

Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Het plannen en ontwikkelen van een strategie voor de implementatie, upgrade en update van een besturingssysteem;
  • Plannen en toepassen van apparaatregistratie en -configuratie;
  • Uitrolmethodes met behulp van Autopilot;
  • Plannen en toepassen van een Mobile Device Management (MDM) en Mobile Application Management (MAM) strategie;
  • Beheren van gebruikers en rechten met Azure AD en Active Directory DS.

Wie geeft deze training?

Veel van onze medewerkers studeren het liefst thuis of in onze studieruimte. We stellen al het materiaal beschikbaar dat je nodig hebt om het examen te kunnen halen. Natuurlijk kan of wil niet iedereen zelfstandig leren, dan boeken we een training bij een van onze partners of we huren een professionele trainer in om een groepje Zenda helden tegelijk training te geven.

Kan ik dit examen ook halen?

Jazeker! Bij Zenda Support zijn we altijd op zoek naar helden die hun ICT carrière een boost willen geven! Iedereen heeft zijn of haar eigen ontwikkelplan, gericht op wie jij bent en wat je wilt. Vanuit onze academy bieden we zowel startende ICT-er, als meer ervaren mensen diverse mogelijkheden zichzelf te ontwikkelen! Interesse? Check dan snel onze vacatures of neem direct contact met ons op!

Laatste vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar IT helden die hun carrière een boost willen geven! Check de laatste vacatures óf bekijk het hele overzicht.

over zenda

onze heroes

Zenda groeit en ik groei mee! Leuke opdrachten en veel mogelijkheden!
JiaNan Zenda Support
JiaNan
Bij Zenda kan je echt jezelf zijn, dit was voor mij een belangrijke reden om hier te gaan werken. Ik krijg veel kansen om mezelf te ontwikkelen en door te groeien, dit houdt me erg gemotiveerd!
Martijn Zenda Support
Martijn
Bij Zenda is er aandacht voor mij als persoon, zowel op zakelijk gebied als privé. Ik heb mezelf hier al enorm kunnen ontwikkelen.
Timmie