IT Heroes
Managing modern desktops

MD-101 certificaat

Persoonlijke ontwikkeltraject IT

MD-101 certificaat – Managing modern desktops

Bij Zenda Support vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt ontwikkelen. We hebben geen standaard traject dat iedereen moet doorlopen. Al onze medewerkers hebben hun eigen Fieldmanager waarmee je een persoonlijk ontwikkelplan op maat maakt. Een onderdeel van jouw ontwikkeling is natuurlijk het behalen van certificaten die passen bij de kant die jij op wilt groeien. Het MD-101 certificaat maakt hier deel van uit. Wil jij groeien op ICT gebied? Dan kijken we graag met jou mee!

Wat is het MD-101 certificaat?

Veel van onze IT helden zijn druk bezig met hun certificering, erg knap om dit naast een opdracht te doen. Populair is de MD101, ook wel bekend als het Windows 10 Mobility and Device Fundamentals certificaat. Je leert alles over het beheren van Windows 10-apparaten en -diensten in een mobiele, cloud gebaseerde omgeving. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: het beheren van beleid rondom hardware, het implementeren van oplossingen met oog op beveiliging en veiligheid, het beheren van app- en gegevensbeleid en het oplossen van problemen met Windows 10 devices.

Het behalen van het MD-101 certificaat is belangrijk voor als je (onder andere) in de IT Support aan de slag gaat. Door het examen succesvol af te leggen toon je aan dat je alle skills bezit rondom het beheer en gebruik van Windows 10 devices en diensten. De kans dat je in een mobiele, cloud gebaseerde omgeving komt te werken is erg groot, hoe mooi als jij kans aantonen dat je de kennis in huis hebt!

Deze training wordt vrijwel altijd gecombineerd met de MD-100: Windows Client. Het MD-100 en MD-101 examen zijn de enige mogelijkheid om het Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associate-certificaat te behalen.

Tijdens de training van MD-101 komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Het plannen en ontwikkelen van een strategie voor de implementatie, upgrade en update van een besturingssysteem;
  • Plannen en toepassen van apparaatregistratie en -configuratie;
  • Uitrolmethodes met behulp van Autopilot;
  • Plannen en toepassen van een Mobile Device Management (MDM) en Mobile Application Management (MAM) strategie;
  • Beheren van gebruikers en rechten met Azure AD en Active Directory DS.

Van wie krijg je de MD-101 training?

Onze medewerkers studeren thuis of in onze eigen ingerichte studieruimte. Wij zorgen dat jij over al het studiemateriaal beschikt, dat nodig is om het MD-101 certificaat te behalen. Wil of kan jij niet zelfstandig leren? Dat is geen probleem! Wij boeken dan een training bij onze partners, zodat jij samen met een groep ICT helden de training kan volgen. Samen halen we de meeste kennis in huis.

Kan ik dit examen ook halen?

Jazeker! Dit examen is geschikt voor elke ICT held, die zijn of haar carrière een flinke boost wil geven! Samen met jou persoonlijke ontwikkelplan, gericht op wie jij bent en wat je wilt, zorgen we dat jij de grootste groei doormaakt. Onze academy biedt startende en ervaren ICT-ers de mogelijkheid om zich te ontwikkelen! Nieuwsgierig geworden? Check dan snel onze IT vacatures of neem direct contact met ons op!

Laatste vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar IT helden die hun carrière een boost willen geven! Check de laatste vacatures óf bekijk het hele overzicht.

over zenda

onze heroes

Zenda groeit en ik groei mee! Leuke opdrachten en veel mogelijkheden!
JiaNan
Bij Zenda kan je echt jezelf zijn, dit was voor mij een belangrijke reden om hier te gaan werken. Ik krijg veel kansen om mezelf te ontwikkelen en door te groeien, dit houdt me erg gemotiveerd!
Martijn Zenda Support
Martijn
Bij Zenda is er aandacht voor mij als persoon, zowel op zakelijk gebied als privé. Ik heb mezelf hier al enorm kunnen ontwikkelen.
Foto Timmie Zenda Support
Timmie
Bij zenda support voel ik me zowel op persoonlijk als professioneel vlak gewaardeerd.
Foto Marielle Zenda Support
Mariëlle