IT Heroes

IT Support helden

Over Zenda Support

Persoonlijke ontwikkeltraject IT

Welkom, IT Support helden

Hey, leuk dat je meer over ons wilt weten! Wij zijn Zenda Support: een IT-detacheringsbureau dat is gespecialiseerd in het opleiden van medewerkers op gebied van IT-support. Met een team dat bestaat uit ruim 100 young professionals die stuk voor stuk gedreven en enthousiast zijn.

Ons motto? Large enough to serve, small enough to care. Bij Zenda Support sta jij als medewerker, samen met de opdrachtgever, écht centraal. Dag in dag uit gaan we voor de beste samenwerking, jouw ontwikkeling en fun. Join our IT Heroes!

Jouw carrière bij Zenda Support

Zo ziet onze sollicitatieprocedure eruit

Heb je bij ons de perfecte vacature gevonden en gesolliciteerd? Supertof! Je hoort binnen 48 uur van ons. Zijn we een match, dan belt onze recruiter om jouw wensen en ambities te bespreken en je meer te vertellen over Zenda Support. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan plannen we snel een kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor in Baarn.

Je hoeft niet lang te wachten op een verlossend antwoord, want we laten je binnen 24 uur weten of we gaan samenwerken. Natuurlijk krijg je nog een mooie aanbieding per mail en als je akkoord bent, maakt onze HR-afdeling je contract in orde. Welkom bij het team!

Jouw eerste werkdag

Nog voor jouw eerste werkdag kom je langs op kantoor om je contract te tekenen en jouw leaseauto in ontvangst te nemen. Dit is natuurlijk al een mooi moment. Op jouw eerste werkdag ontvangen we je bij ons op kantoor. Deze dag staat in het teken van jou: we lunchen gezellig samen, je ontmoet alle leden van het MT en je wordt ondergedompeld in onze cultuur, normen en waarden. Dat voelt als een warm bad!

Ook ontmoet je andere professionals die je meer vertellen over hun opdrachten en het ontwikkelpad dat zij volgen. De glimlach op jouw gezicht wordt steeds groter, je hebt zin om aan de slag te gaan! Na jouw eerste maand bij Zenda ga je met onze careermanager aan de tekentafel zitten. En met de juiste vragen en het geven van coaching, komen jouw wensen en ambities samen in jouw persoonlijke ontwikkeltraject. Een lekker begin.

Laatste vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar IT helden die hun carrière een boost willen geven! Check de laatste vacatures óf bekijk het hele overzicht.

over zenda

onze heroes

Zenda groeit en ik groei mee! Leuke opdrachten en veel mogelijkheden!
JiaNan
Bij Zenda kan je echt jezelf zijn, dit was voor mij een belangrijke reden om hier te gaan werken. Ik krijg veel kansen om mezelf te ontwikkelen en door te groeien, dit houdt me erg gemotiveerd!
Martijn Zenda Support
Martijn
Bij Zenda is er aandacht voor mij als persoon, zowel op zakelijk gebied als privé. Ik heb mezelf hier al enorm kunnen ontwikkelen.
Foto Timmie Zenda Support
Timmie
Bij zenda support voel ik me zowel op persoonlijk als professioneel vlak gewaardeerd.
Foto Marielle Zenda Support
Mariëlle