For you

Onze diensten

Detachering van IT Support helden

In de dynamische wereld van de IT is het geen gemakkelijke opgave om gecertificeerd personeel te vinden. Flink balen als je een onderbezette servicedesk hebt of met een project aan de slag wilt! Gelukkig zijn daar onze IT Heroes. Ze nemen jouw zorgen uit handen en ondersteunen bij vragen en issues. Zo kunnen jij en je collega’s lekker doorwerken.

Tijdelijk extra IT-support nodig? Detachering is de oplossing!

Detachering IT Support professionals

Zenda is specialist op het gebied van IT-support. Zo leveren we professionele capaciteit voor jouw servicedesk en werkplekbeheer, maar ook voor migratie- en uitrolprojecten. Onze diensten leveren we op basis van detachering. Daarnaast bieden we Fixed Price Sourcing. Hierbij heb je de beschikking over een of meerdere IT-professionals voor een scherp maandelijks tarief. Uniek in onze markt!

Gecertificeerde IT Support professionals

Onze supporthelden staan te trappelen om bij jouw organisatie aan de slag te gaan. Kies je voor een samenwerking met Zenda? Dan kies je voor IT-professionals die vakkundig zijn, die een uitdaging niet uit de weg gaan en die gemotiveerd zijn om het beste uit zichzelf én jouw organisatie te halen.

Of het nu voor een korte of lange periode is, onze IT Heroes kunnen direct bij jou aan de slag. Ze beschikken allemaal over een leaseauto, zodat ze dagelijks op meerdere locaties kunnen werken. Wel zo flexibel.

De juiste match voor jouw IT Servicedesk of Werkplekbeheer team

We kennen onze IT-professionals door en door en weten daarom precies wie op welke plek het beste tot zijn of haar recht komt. Je krijgt dus gegarandeerd de persoon die jouw bedrijf nodig heeft. Deze match komt tot stand op basis van harde eisen en soft skills. Vervolgens begeleiden we onze IT Heroes actief tijdens hun opdracht. Hierdoor kunnen ze zich verder ontwikkelen en jou als opdrachtgever steeds meer kwaliteit bieden.

Support en Diensten

Inzet IT servicedeskmedewerkers en werkplekbeheerders

De servicedesk is de allereerste hulplijn voor IT-problemen binnen een organisatie en het visitekaartje van de IT-afdeling. Werkplekbeheer ligt in het verlengde hiervan. Daar wil je dan ook professionele en klantvriendelijke medewerkers voor inzetten.
Kom je handjes tekort? Dan helpen onze IT Heroes je graag bij het beantwoorden van uiteenlopende vragen en het oplossen van technische issues. Of ze nu nodig zijn op één of meerdere locaties. Op basis van detachering bemannen onze flexibele professionals de servicedesk of helpen je met werkplekbeheer.
De voordelen van
Inzet IT servicedeskmedewerkers en werkplekbeheerders
 • Gecertificeerde IT-professionals
 • Goede ondersteuning van de eindgebruiker
 • Flexibel in te zetten
 • Op basis van detachering
 • Klantvriendelijkheid zit in ons DNA

Fixed Price Sourcing & Co-sourcing

We bieden je graag méér service, dan alleen tijdelijke capaciteit. Continuïteit realiseer je daarom met onze Fixed Price Sourcing en Co-sourcing: een goede bezetting van jouw servicedesk met professionele medewerkers voor een vast tarief per maand.
Fixed Price Sourcing is al beschikbaar vanaf één medewerker. Wil je een heel team ‘inbesteden’, dan kan dat ook. We zorgen dan voor een team op basis van Fixed Price Sourcing / Co-Sourcing. Wij zorgen dan voor de juiste capaciteit, planning, inwerkprogramma’s en vervanging bij ziekte en verlof. Op die manier ben je verzekerd van een continue bezetting van jouw servicedesk en heb je geen zorgen meer over het vinden van nieuw personeel. Zónder administratieve poespas en zónder verrassingen achteraf.
De voordelen van
Fixed Price Sourcing & Co-sourcing
 • Al vanaf één fte
 • Geen administratieve rompslomp
 • Directe vervanging bij ziekte of uitdiensttreding
 • Geen budgettaire verrassingen achteraf
 • Inclusief alle direct en indirecte loonkosten

Migratieprojecten

Ga je migreren naar een nieuwe werkplek of werkplekomgeving? Dan heeft dit vaak grote impact op IT-support. De call-load neemt toe en wordt soms zo hoog, dat er extra capaciteit nodig is om dit op te vangen. Onze helden helpen je graag uit de brand.
Eindgebruikers moeten wennen aan een nieuwe werkplek en hebben meestal veel vragen hierover. Onze IT-professionals springen zonder aarzelen bij op de servicedesk of maken eindgebruikers wegwijs in de nieuwe omgeving. Gewoon bij jou op locatie. Zo zijn je collega’s snel thuis in de nieuwe systemen.
De voordelen van
Migratieprojecten
 • Versnel het adoptieproces
 • Genoeg capaciteit voor grote projecten
 • Vlotter migreren naar een nieuw systeem
 • Beschikbaarheid op locatie
 • Eindgebruikers persoonlijk verder helpen

Uitrolprojecten

Komt de uitrol van nieuwe mobiele apparaten zoals tablets, smartphones en laptops eraan? Roep de hulp in van onze IT Heroes! Ze ondersteunen je graag bij de uitrol én de nazorg hiervan.
Na een uitrolproject stijgt het aantal vragen naar support vaak explosief. Geen probleem, want met onze hulp kunnen eindgebruikers snel weer verder met hun werk. Ook bij piekdrukte. Onze IT-professionals pluggen in en gaan aan de slag. We kunnen niet alleen de hele uitrol uit handen nemen, maar ook zorgen voor extra capaciteit om eindgebruikers op weg te helpen met hun nieuwe toffe device.
De voordelen van
Uitrolprojecten
 • Extra capaciteit voor grote projecten
 • Klantvriendelijke servicedeskmedewerkers
 • Voor, tijdens en na de uitrol beschikbaar
 • Snellere doorlooptijd van het project
 • Eindgebruikers leren vlug het nieuwe apparaat kennen

Kun je onze IT Heroes goed gebruiken?

Ze ondersteunen je graag op de servicedesk, bij werkplekbeheer en bij grotere migratie- en uitrolprojecten. Pak dus gerust de telefoon en bel of mail met ons team als je nog vragen hebt of een detacheringsklus hebt.
Werken bij Zenda Support IT detachering