IT Heroes

Servicedesk, Werkplekbeheer en migratieprojecten

IT Detachering

IT Detachering – Servicedesk & Werkplekbeheer

Vrijwel dagelijks worden wij gebeld door opdrachtgevers die uitdagingen hebben rondom hun bezetting. Ziekte, verlof, uitdiensttreding of uitdagende projecten kunnen ervoor zorgen dat jouw team onderbezet is en de eindgebruikers minder goed of snel geholpen worden dan je graag zou willen…Waar bij veel organisatie wordt gewerkt met een service level agreement wil je natuurlijk altijd zorgen voor goede statistieken!

De IT support helden van Zenda Support staan in de startblokken om jou te komen helpen! Of het nu gaat om de inzet van een dag of lange tijd….we staan voor je klaar, iedere dag weer!

 

Detachering IT Support helden

Zenda is specialist op het gebied van IT support, we willen namelijk heel goed zijn in 1 ding! We kunnen jou ondersteunen met het leveren van professionele capaciteit voor jouw IT Servicedesk (helpdesk) en werkplekbeheer team. Heb je migraties of bijvoorbeeld de uitrol van hardware op de planning staan? Ook dan staan we voor je klaar! Wij bieden al onze diensten aan op basis van detachering en Fixed Price Sourcing. Of het nu gaat om een dag of een lange periode, wij zorgen voor de juiste IT held op de juiste plek!

Diverse profielen beschikbaar

Wij focussen ons volledig op IT Support. Wij hebben de volgende profielen beschikbaar:

  • IT servicedeskmedewerkers: alle niveaus
  • IT werkplekbeheerders: alle niveaus
  • Migratiemedewerkers: bijvoorbeeld voor de uitrol van nieuwe hardware
  • Floorwalkers: bijvoorbeeld om zichtbaar aanwezig te zijn voor de nazorg na een werkplekmigratie
  • Junior beheerders / cloud engineers: we hebben diverse medewerkers in dienst die klaar zijn om de stap richting IT beheer te maken.

Inhuren bij Zenda Support

Of het nu gaat om de inzet van een dag of voor een lange periode: we staan voor je klaar! Ons team zorgt er dag in dag uit dat onze medewerkers en jij als opdrachtgever tevreden zijn! Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan vooral contact met ons, we kijken ernaar uit!