IT Heroes

Microsoft Azure Fundamentals

AZ-900 certificaat

Persoonlijke ontwikkeltraject IT

AZ-900 certificaat: Microsoft Azure fundamentals

Naast het bieden van toffe opdrachten en een fijne werksfeer, vinden we het ook belangrijk dat we jou veel mogelijkheden geven om jezelf te ontwikkelen. Naast het feit dat je jouw eigen Fieldmanager krijgt en er veel aandacht is voor de ontwikkeling van jou als persoon, vinden we de ontwikkeling van jouw technische kennis natuurlijk ook erg belangrijk! Een erg populair certificaat is de AZ-900 certificaat, Microsoft Azure Fundamentals.

Wat is het AZ-900 certificaat?

We horen je denken, het AZ-900 certificaat, wat houdt dat in? De termen en afkortingen vliegen je om de oren! Om je een beetje op weg te helpen leggen we je graag uit welk certificaat dit is. Het gaat hier over de Microsoft Azure Fundamentals certificering, is een certificering die aantoont dat je kennis in huis hebt over de cloudcomputing services van Microsoft Azure. De certificering richt zich op onderwerpen zoals de kerndiensten van Azure, de belangrijkste principes van cloudcomputing, beveiliging, architectuur en nog veel meer!

Om dit certificaat te behalen, moet je een uitdagend examen afleggen waarmee je aantoont over de juiste kennis te beschikken. We helpen je natuurlijk graag in de voorbereiding. Het certificaat is belangrijk voor jou als IT Held! De kans is groot dat je in aanraking komt met cloud computing services. Met dit certificaat toon je aan dat jij kennis over Azure in huis hebt! Word jij onze nieuwe Azure Hero?

De volgende onderwerpen kun je verwachten in onze training:

  • Basisprincipes van cloud computing en Azure
  • Azure architectuur en diensten beschrijven en configureren;
  • Onderscheid maken tussen verschillende soorten cloud computing;
  • Inzicht in de belangrijkste services die beschikbaar zijn met Microsoft Azure;
  • Licentiemodel, abonnementen en accounts;
  • Algemene beveiligings- en netwerkbeveiligingsfuncties;
  • Voorbereiding op het examen.

Wie geeft deze training?

Veel van onze medewerkers studeren het liefst thuis of in onze studieruimte. We zorgen dat jij over al het studiemateriaal beschikt, zodat je het AZ-900 examen kunt behalen. Natuurlijk kan of wil niet iedereen zelfstandig leren, dan boeken we een training bij een van onze partners of we huren een professionele trainer in om een groepje Zenda IT-helden tegelijk training te geven.

Kan ik het AZ-900 examen ook halen?

Natuurlijk kan jij dat! Wij zijn bij Zenda Support altijd op zoek naar ICT helden. Wil jij jouw carrière een boost geven? Bij ons krijg jij jouw eigen ontwikkelplan. Wij kijken naar wie jij bent en wat je wil leren om te groeien. Op basis hiervan maken wij een op maat gemaakt plan. Vanuit onze academy bieden we startende en ervaren ICT-ers de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. Wil jij hier meer over weten? Check onze onze IT vacatures of neem direct contact met ons op!

Laatste vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar IT helden die hun carrière een boost willen geven! Check de laatste vacatures óf bekijk het hele overzicht.

over zenda

onze heroes

Zenda groeit en ik groei mee! Leuke opdrachten en veel mogelijkheden!
JiaNan
Bij Zenda kan je echt jezelf zijn, dit was voor mij een belangrijke reden om hier te gaan werken. Ik krijg veel kansen om mezelf te ontwikkelen en door te groeien, dit houdt me erg gemotiveerd!
Martijn Zenda Support
Martijn
Bij Zenda is er aandacht voor mij als persoon, zowel op zakelijk gebied als privé. Ik heb mezelf hier al enorm kunnen ontwikkelen.
Foto Timmie Zenda Support
Timmie
Bij zenda support voel ik me zowel op persoonlijk als professioneel vlak gewaardeerd.
Foto Marielle Zenda Support
Mariëlle