IT Heroes

Microsoft Azure Fundamentals

AZ-900 certificaat

AZ-900 certificaat: Microsoft Azure fundamentals

Naast het bieden van toffe opdrachten en fijne werksfeer, vinden we het ook belangrijk dat we jou veel mogelijkheden geven om jezelf te ontwikkelen. Naast het feit dat je jouw eigen Fieldmanager hebt en er veel aandacht is voor de ontwikkeling van jou als persoon, vinden we de ontwikkeling van jouw technische kennis natuurlijk ook erg belangrijk! Een erg populair certificaat is de Microsoft Azure Fundamentals.

Wat is het AZ-900 certificaat?

AZ-900…..wat is dit nou weer? De termen en afkortingen vliegen je om de oren! Om je een beetje op weg te helpen leggen we je graag uit welk certificaat dit is. Het gaat hier over de Microsoft Azure Fundamentals certificering, is een certificering die aantoont dat je kennis in huis hebt over de cloudcomputing services van Microsoft Azure. De certificering richt zich op onderwerpen zoals de kerndiensten van Azure, de belangrijkste principes van cloudcomputing, beveiliging, architectuur en nog veel meer!

Om dit certificaat te behalen, moet je een uitdagend examen afleggen waarmee je aantoont over de juiste kennis te beschikken. We helpen je natuurlijk graag in de voorbereiding. Het certificaat is belangrijk voor jou als IT Held! De kans is groot dat je in aanraking komt met cloud computing services. Met dit certificaat toon je aan dat jij kennis over Azure in huis hebt! Word jij onze nieuwe Azure Hero?

Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Basisprincipes van cloud computing en Azure
  • Azure architectuur en diensten beschrijven en configureren;
  • Onderscheid maken tussen verschillende soorten cloud computing;
  • Inzicht in de belangrijkste services die beschikbaar zijn met Microsoft Azure;
  • Licentiemodel, abonnementen en accounts;
  • Algemene beveiligings- en netwerkbeveiligingsfuncties;
  • Voorbereiding op het examen.

Wie geeft deze training?

Veel van onze medewerkers studeren het liefst thuis of in onze studieruimte. We stellen al het materiaal beschikbaar dat je nodig hebt om het examen te kunnen halen. Natuurlijk kan of wil niet iedereen zelfstandig leren, dan boeken we een training bij een van onze partners of we huren een professionele trainer in om een groepje Zenda helden tegelijk training te geven.

Kan ik dit examen ook halen?

Jazeker! Bij Zenda Support zijn we altijd op zoek naar helden die hun ICT carrière een boost willen geven! Iedereen heeft zijn of haar eigen ontwikkelplan, gericht op wie jij bent en wat je wilt. Vanuit onze academy bieden we zowel startende ICT-er, als meer ervaren mensen diverse mogelijkheden zichzelf te ontwikkelen! Interesse? Check dan snel onze vacatures of neem direct contact met ons op!

Laatste vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar IT helden die hun carrière een boost willen geven! Check de laatste vacatures óf bekijk het hele overzicht.

over zenda

onze heroes

Zenda groeit en ik groei mee! Leuke opdrachten en veel mogelijkheden!
JiaNan Zenda Support
JiaNan
Bij Zenda kan je echt jezelf zijn, dit was voor mij een belangrijke reden om hier te gaan werken. Ik krijg veel kansen om mezelf te ontwikkelen en door te groeien, dit houdt me erg gemotiveerd!
Martijn Zenda Support
Martijn
Bij Zenda is er aandacht voor mij als persoon, zowel op zakelijk gebied als privé. Ik heb mezelf hier al enorm kunnen ontwikkelen.
Timmie