Learn

IT Academy

Bij ons blijf je leren

IT Traineeship en IT Academy

Met onze IT Academy en IT Traineeship bieden we je een uitgebreid aanbod aan cursussen en trainingen die een-op-een aansluiten op jouw werk in de praktijk.

IT Traineeship

Het draait om jou!

Voor startende IT helden bieden we een IT Traineeship, wij noemen dit de “Zenda Support bootcamp”. Tijdens dit traject van een maand stomen we jou helemaal klaar voor het echte werk! Zo krijg je diverse trainingen waarin je jouw softskills gaat ontwikkelen. Daarnaast behaal je jouw ITIL Foundation, MS-900: Microsoft 365 fundamentals en AZ-900: Microsoft Azure fundamentals certificaat.

Heb je al ervaring als IT Support held? Dan maken we voor jouw een persoonlijke ontwikkelplan! In dit plan staan jouw wensen en ambities centraal. Naast een aantal officiële trainingen, zoals ITIL, MCSE en MCSA, bieden we je ook verschillende cursussen om jouw soft skills een extra boost te geven.

Trainingen die we bieden zijn onder andere:

 

IT Academy

Leren van elkaar

Ga je net van start en wil je graag oefenen met het voeren van telefoongesprekken en het registreren van calls? Dat kan in onze simulatieomgeving van de IT Academy! Deze servicedesktraining is bij ons op kantoor en biedt de mogelijkheid om samen met jou gesprekken te oefenen en terug te luisteren. Op deze manier leren we weer van elkaar.

IT Traineeship en IT Academy

Buddysysteem

Los van onze eigen trainingen bij de IT Academy hebben we ook een buddysysteem. Hierin helpt een van onze ervaren IT Heroes je op weg door bijvoorbeeld samen te leren, tips & tricks te delen of je intake bij een opdrachtgever door te nemen. Ze delen graag hun kennis met jou, waardoor je heel gericht jouw vaardigheden voor de servicedesk verbetert.

Ontdek de IT Academy: jouw springplank naar IT-succes!

Ben je klaar om te starten bij de IT Academy? Zoek je naar een IT Academy waar je jouw beginnende IT-kennis naar een hoger niveau kunt tillen en waar jij écht centraal staat? Bij onze IT Academy bieden we niet alleen uitgebreide trainingsmogelijkheden, maar vooral ook professionele en persoonlijke ondersteuning. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap op weg naar succes in de IT-wereld met onze IT Academy.

Check onze vacatures

Wil je graag mensen helpen met hun IT-vragen? En zeg je ook geen nee tegen een dikke leaseauto, een mooi salaris en een tof team? Bekijk dan snel onze laatste vacatures.

Ben jij onze nieuwe IT Hero

Solliciteer dan via de website of bel onze recruiters op 035-5390957.
Jesse Zenda Support

Welkom bij Zenda!

Wij bieden je alle handvatten om jouw carrière een boost te geven. Leer van onze ervaren supportmedewerkers, behaal officiële certificeringen en groei door. Wij vinden het belangrijk dat jij happy bent en doen er alles aan om jouw (support)krachten te ontwikkelen. Zo word je vanzelf een IT Hero. Join the team!
Check de vacatures