Bij ons blijf je leren

Binnen onze IT Academy hebben we een scala aan cursussen en trainingen die aansluiten op de praktijk waarin jij werkzaam bent.

Het draait om jou! 
In je ‘persoonlijk ontwikkelingtraject’ hebben we samen opgenomen waar jij je graag in wilt ontwikkelen. Naast een aantal officiële trainingen zoals ITIL, MSCE, MCSA etc, bieden wij ook verschillende soft skills cursussen. Denk hierbij aan een training omtrent communicatie, feedback geven en het voeren van een intake gesprek.

Leren van elkaar 
Ben je starter en wil je graag oefenen met het voeren van telefoongesprekken en het registreren van calls? Dan trainen wij je hierin in onze servicedesksimulatie omgeving. Deze training vindt plaats bij ons op kantoor en biedt ons de mogelijkheid om samen met jou gesprekken terug te luisteren en op deze manier van elkaar te leren.


Buddy systeem

Los van de trainingen die wij intern aanbieden, is het ook mogelijk om te leren/studeren middels ons buddy systeem. Hierbij neemt een van onze ervaren IT helden contact met je op om bijvoorbeeld samen te leren, tips & tricks te delen of je intake bij een (voor hem/haar bekende) opdrachtgever door te nemen. Op deze manier delen we onze kennis en ontwikkelt iedereen zijn skills.

Meer weten over IT Academy en ons ontwikkelpad? Neem dan contact op met Melvin via 06-52005518 of  0355390957. Je mag natuurlijk ook mailen, dit kan naar [email protected].