IT Heroes

Werken bij Zenda Support

Support Engineer

Support Engineer bij Zenda Support

Een Support Engineer is eigenlijk een IT-held die klaarstaat om iedereen te helpen met technische problemen. Van het oplossen van softwareproblemen tot het beantwoorden van vragen over hardware, een Support Engineer is de professional die ervoor zorgt dat alles soepel blijft draaien. Kortom, een Support Engineer is onmisbaar in elk bedrijf!

Werken als support engineer bij Zenda Support

Als Support Engineer ben jij het aanspreekpunt en het visitekaartje van de IT-afdelingen. Jij analyseert problemen en probeert deze op te lossen. Lukt het niet om het probleem op te lossen? Dan zorg jij dat het bij de juiste afdeling terecht komt. Je denkt actief mee over mogelijkheden om problemen te voorkomen en gebruikers een goede service te bieden. Je voert ook operationele ICT-werkzaamheden uit en beheert werkplekken. Alle problemen worden op verschillende manieren bij jou gemeld en worden volgens op ITIL gebaseerde procedures aangepakt.

 

IT Support vacature

Als jij jezelf kunt vinden als Support Engineer en graag jouw carrière en ontwikkeling een boost wilt geven, dan komen wij graag met jou in contact! Bij Zenda Support sta jij als werknemer centraal. Wij willen dat jij happy bent. Daarom doen we er alles aan om je zo goed mogelijk op weg te helpen in jouw carrière. Wij bieden jou niet alleen een uitdagende baan, een leuke werksfeer, maar ook mooie arbeidsvoorwaarden en gave en gezellige bedrijfsuitjes. Solliciteer nu op onze IT support vacature en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Support Engineer IT-held!

 

Vragen over de Support Engineer vacature?

Bij Zenda Support staan we altijd open voor vragen over onze vacatures, waaronder de support engineer vacature. Twijfel je of deze vacature bij jou past of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.