Wanted
27 september 2022 Blog

Kennismaking met onze collega Jesse!

Jesse werkt sinds maart 2022 als Recruiter bij Zenda Support. Hoog tijd om hem eens wat beter te leren kennen!

Foto van Jesse Zenda Support

Hi Jesse! Welkom bij Zenda Support. Sinds maart (2022) werk je in team Zenda als Recruiter. Was je eerst geen IT held? Vertel….hoe is dit zo ontstaan?

Jazeker, hiervoor was ik inderdaad IT held met veel plezier bij verschillende opdrachtgevers van Zenda Support. Na een tijdje merkte ik dat ik meer in me had dan ik kon uitoefenen bij mijn opdrachten. Ik werd door Melvin (onze career manager) op de hoogte gebracht over een vacature voor recruiter. Nou leek mij dat een hele leuke uitdaging en ook iets totaal nieuws. Natuurlijk ik heb wel sollicitatiegesprekken gehad, maar nog nooit aan de andere kant van de tafel gezeten. Ik hou er van om mensen te helpen en te laten lachen, dus voor mij was dit een win-win situatie. En als ik dan ook nog eens kandidaten op gesprek mag uitnodigen en ze vervolgens een baan kan aanbieden bij een werkgever waar ik ook altijd een goed gevoel bij heb gehad, dan is dat een win-win-win situatie toch ?

Hoe kijk je terug op jouw eerste periode als recruiter?

In de afgelopen maanden als recruiter merk ik dat ik veel heb geleerd in een korte tijd. Natuurlijk was recruitment iets totaal nieuws voor me, maar wel weer een richting waar ik mezelf in kan ontwikkelen, zowel in het werk als privé. Ik ben ook erg blij dat ik de stap heb gezet richting recruitment, ik voel me hier erg op me plek zitten.

Waar we nou erg nieuwsgierig naar zijn: toen je nog als ICT-er werkte, wat is de grootste blunder die je toen hebt gemaakt?

Pfoeh dat durf ik niet te vertellen natuurlijk. Maar als ik even goed zou nadenken, dan denk ik het per ongeluk verwijderen van bestanden die niet verwijderd moesten worden, waardoor een medewerker het document weer opnieuw moest maken. Weet ook niet meer waarom dat precies fout was gegaan en waarom het niet meer terug te halen was…oeps.

Wat doe je het liefst na jouw werk?

Als ik klaar ben met werken, dan stap ik eerst de auto in en ga ik heerlijk met muziek op naar huis toe rijden ( lekker hard (de muziek natuurlijk ) ). Als ik eenmaal thuis ben dan, dan ben ik alweer snel onderweg naar vrienden of  richting Amsterdam om daar wat lekkers te halen: bubbletea ( lichtelijke verslaving ).

Stel, je wint morgen € 10.000.000,00 en je hebt 1 maand om dit uit te geven, waaraan zou je dit uitgeven dan?

Ik zou er een beetje van balen dat ik maar een maand ervan zou mogen genieten, dus zou ik het geld investeren zodat ik de winst daarvan wel zelf mag houden.
MAAR GOED, dat zal wel niet mogen; Ik zou als eerste een mooie auto kopen, ik denk een mooie snelle sportauto ( te veel om op te noemen). Daarna zou ik meerdere huizen (villa’s) hebben in het buitenland, zodat ik voor elk seizoen een huis heb. Ik zou ook een heel groot stuk grond kopen, zodat ik daar allemaal dieren zou kunnen hebben, soort van Cesar Millan ?

Jouw collega Rens wilt ook graag iets van jou weten: Welke auto zou je graag nog eens willen rijden en waarom?

Ik zou heel veel auto’s willen rijden, voornamelijk de sportauto’s. Ik zou niet zeggen dat ik een autofanaat ben, maar ik vind snelle auto’s toch wel heel erg indrukwekkend en interessant.

Zelf zou ik wel in de wel bekende merken willen rijden zoals Lamborghini of McLaren, maar dat is een droom die ik ooit nog is moet laten uitkomen.

De volgende die we gaan interviewen is Freek, welke vraag moeten wij namens jou aan hem stellen?

Wat was voor jou nou echt een schandelijk moment of gekke situatie?  

We kijken nu al uit naar het antwoord van Freek! Dank je wel Jesse, veel succes en plezier bij Zenda Support!

Ben je ook op zoek naar een toffe nieuwe baan?

Of wil je eens praten over een carrière switch? Check dan vooral onze vacatures of neem contact op!

Welkom bij Zenda!

Jij en jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! We bieden iedereen een ontwikkeltraject op maat en zorgen ervoor dat jij happy bent! En o ja….iedere IT held heeft bij ons recht op een leaseauto, ongeacht jouw werkervaring! Join the team!
Bekijk vacatures