IT Heroes

Servicedesk, Werkplekbeheer en migratieprojecten

Jouw ICT Detacheringsbureau

ICT Detacheringsbureau 

Als toonaangevend ICT detacheringsbureau krijgen we bij Zenda Support dagelijks telefoontjes van opdrachtgevers die geconfronteerd worden met uitdagingen in hun teambezetting. Of het nu gaat om ziekte, verlof, een collega die vertrekt of een nieuw project dat extra handen vereist, deze situaties kunnen leiden tot een onderbezetting. Hierdoor kan de serviceverlening naar eindgebruikers vertragen, wat niet ideaal is, zeker als je streeft naar goede statistieken. 

Wij begrijpen het belang van een consistent en sterk team. We zijn hier om je te helpen en ervoor te zorgen dat je team altijd op volle sterkte is, zodat je eindgebruikers de service krijgen die ze verdienen. Onze IT support helden staan in de startblokken om jou te komen helpen! Iedere dag weer.

 

Jouw ICT detacheringsbureau met echte support helden

Bij ons draait alles om specialisatie in IT support. We kiezen bewust voor focus, want we willen uitblinken in wat we doen. Als opdrachtgever kun je vertrouwen op ons ICT detacheringsbureau voor professionele versterking van jouw IT Servicedesk en werkplekbeheer team. Heb je binnenkort een migratie of een hardware-uitrol op de agenda? Ook dan staan we voor je klaar! Of het nu gaat om een korte klus of een langdurig project, bij  We zorgen altijd voor de juiste IT held op de juiste plek. Dat alles bieden we aan via zowel detachering als Fixed Price Sourcing.

Beschikbare IT profielen 

Als jouw gespecialiseerde ICT detacheringsbureau, ligt onze focus natuurlijk op IT Support. We hebben een breed scala aan IT-professionals klaarstaan:

  • IT servicedeskmedewerkers van elk niveau
  • IT werkplekbeheerders, ervaren en starters
  • Migratiemedewerkers, ideaal voor de uitrol van nieuwe hardware
  • Floorwalkers, perfect voor zichtbare nazorg na werkplekmigraties
  • Junior beheerders en cloud engineers, klaar om de overstap naar IT beheer te maken

Samenwerken met Zenda Support

Of je nu tijdelijke ondersteuning nodig hebt voor een dag of voor een langere termijn, als jouw ICT detacheringsbureau staan we altijd voor je klaar. Dag in, dag uit zetten we ons in om zowel onze medewerkers als jou als opdrachtgever tevreden te stellen. Wil je meer weten over hoe we je kunnen ondersteunen? Neem gerust contact met ons op. We kijken uit naar onze samenwerking!