Wanted
26 september 2022 Blog

IT detachering duur? Niet bij Zenda Support!

De IT wereld staat op zijn kop! Het vinden van goede professionals voor de bezetting van jouw IT afdeling wordt steeds schaarser. Detachering is hiervoor een prima oplossing, vooral als er tijdelijk extra of vervangende capaciteit nodig is. Ook wij helpen onze opdrachtgevers geregeld met het detacheren van IT helden. Als aanvulling hierop hebben wij een dienst ontwikkeld waarmee we de continuïteit op jouw IT afdeling kunnen garanderen tegen lagere kosten. Fixed price sourcing, noemen wij dat.

IT detachering Zenda Support

We bieden flexibele inzet van IT Support personeel

Bij Zenda Support ligt onze focus voor de volle 100 procent op IT support. Wij werven IT helden die wij inzetten als helpdeskmedewerker, servicedeskmedewerker of werkplekbeheerder voor diverse opdrachtgevers door het hele land. Dag in dag uit werken wij vanuit ons motto: large enough to serve, small enough to care. Naast het sourcen van IT helden voor support teams worden wij ook veel gevraagd voor projectmatige klussen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een migratie, het uitleveren van hardware of inrichten van vergaderzalen.

Wij zien detachering van IT Support helden als dienst

Wij gaan graag een samenwerking aan voor de langere termijn, zowel met onze IT helden als met onze opdrachtgevers. Wij zien de inzet van IT support namelijk als een dienst, in plaats van een “product”. Naast “uurtje factuurtje” zoals bij detachering, werken wij bij diverse opdrachtgevers met een fixed price model. Een vast bedrag per maand dus, eigenlijk hetzelfde principe als het salaris dat je uitbetaald aan jouw medewerkers. Toch zit daar nog een kanttekening aan. Bij ons krijg je er namelijk meer voor.

Fixed Price Sourcing, co-sourcing maar dan flexibel

Het leveren van IT capaciteit in de vorm van professionals is één ding. Het bieden van experts een tweede. Binnen Zenda vinden wij de ontwikkeling van onze IT helden, het bieden van service, kwaliteit en continuïteit daarom het grootste belang. Voor ons begint het pas zodra één van onze IT helden bij jou mag starten. Of het nu gaat om één dag werk of een samenwerking voor een jaar. Wij zetten ons voor de volle 100 procent in om ervoor te zorgen dat datgene wat jij van ons vraagt gerealiseerd wordt.

Wij zorgen voor de juiste persoon op de beschikbare plek binnen jouw team. We stemmen met jou af wat voor type persoon dit mag zijn en welke wensen jij hebt op basis van werkervaring en kennis. Samen stellen we het juiste profiel op, waarbij we rekening houden met de ontwikkelruimte van de uiteindelijk ingezette medewerker. Als opdrachtgever kun je bij ons kiezen. Werk je graag samen op basis van detachering, of kies je liever voor onze Fixed Price Sourcing? In het laatste geval weet jij altijd waar je aan toe bent én is jouw investering onder aan de streep voordeliger.

Directe vervanging bij ziekte of verlof

Wil je het liefste compleet ontzorgt worden? Wil jij geen omkijken meer hebben naar een vakantieplanning of tijdelijke inzet tijdens ziekte? Dan bieden wij een extra module voor nog meer continuïteit binnen jouw team. Zodra er vervanging nodig is, zorgen wij ervoor dat er ’s morgensvroeg iemand startklaar staat. Je zult dit pas opmerken als je start met werken en een andere collega tegenkomt. Ingewerkt en al. Geen vroege telefoontjes of bezettingsproblemen meer. Ben je al benieuwd naar onze aanpak? We delen ons geheime recept graag met je!

Onze medewerkers ontwikkelen en certificeren zich

Uiteraard zorgen wij er in de tussentijd voor dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en hun kennis groeit. Door onze coaching on the job en de juiste begeleiding stippelen wij samen met onze medewerkers uit welk pad zij willen bewandelen. Een pad waar jij als opdrachtgever van meeprofiteert!

Klinkt interessant?

Neem gerust contact met ons op voor een offerte of meer informatie via 035 539 0957 of stuur een bericht
Foto Lindsay, Danielle en Rens Zenda Support IT detachering

Welkom bij Zenda!

Jij en jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! We bieden iedereen een ontwikkeltraject op maat en zorgen ervoor dat jij happy bent! En o ja….iedere IT held heeft bij ons recht op een leaseauto, ongeacht jouw werkervaring! Join the team!
Bekijk vacatures