Wanted
26 september 2022 Blog

Interview met Lindsay van Woerkom

Lindsay, Commercieel Manager bij Zenda!

Onze collega Lindsay werkt inmiddels alweer een tijdje bij Zenda Support. We maken daarom graag nader kennis met haar. Benieuwd naar haar antwoorden?

Hi Lindsay! Welkom bij Zenda Support. Inmiddels ben je alweer een tijdje onze collega. We maken daarom graag nader kennis met je. Wat trok jou aan in de vacature bij Zenda? En hoe zijn je eerste weken gegaan?

“Wat mij om te beginnen op viel aan de vacature was de vlotte manier van schrijven. Dit klonk als een tof bedrijf! Wat ik ook erg prettig vind is een informele werkomgeving. Collega’s met wie je keihard kan knallen, maar die ook zeker in zijn voor een lolletje. Na het lezen van de vacature, de website, verschillende blogs en interviews was ik ervan overtuigd dat dat bij dit team wel goed zat. Mede hierdoor is mijn eerste maand voorbij gevlogen! De afgelopen weken heb ik enorm veel geleerd. Aangezien ik een nieuwkomer ben binnen de IT vind ik het erg leuk en leerzaam om aan te sluiten bij gesprekken met opdrachtgevers, professionals en collega’s om meer te weten te komen over hoe ieders functie en alle verschillende IT afdelingen zijn opgebouwd. Dankzij de begeleiding van Kaylie en de rest van het Zendateam krijg ik, ondanks deze gekke coronatijd, een vliegende start!”

Wat doe je zoal tijdens het weekend?

“De manier waarop ik mijn weekend spendeer varieert per week. Het enige vaste component is mijn hockeywedstrijd op de zondag. Vanaf mijn 4e/5e jaar ben ik begonnen met hockeyen en eigenlijk nooit meer gestopt. Het sporten in teamverband motiveert mij om iedere training en wedstrijd weer optimaal te presteren. Mijn favoriete positie is rechtsbuiten. Het korte (en/of lange) sprintjes trekken in combinatie met het scoren geeft mij een enorme kick. Deze eigenschappen zijn ook duidelijk terug te zien in mijn karakter. Ik ben een teamplayer, heb graag een duidelijk doel voor ogen en probeer dit op een efficiënte en gestructureerde manier te bereiken. Naast het sporten doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie. Denk hierbij aan een weekendje weg, dagje uit of een biertje op/in het terras/park/kroeg.”

Wat is je favoriete reisbestemming en waarom?

“Vakantie, wie houdt er niet van?! Voor mij is het echt iets om naar uit te kijken. Het liefst heb ik dan ook altijd iets in het vooruitzicht om naar af te tellen, ongeacht hoe lang het nog duurt. Hoewel dit jaar de reismogelijkheden erg beperkt waren, mag ik zeker niet klagen. Vorig jaar oktober ben ik namelijk met een enkeltje op zak op het vliegtuig gestapt naar de andere kant van de wereld. Mijn nummer 1 bucketlist bestemming is altijd Australië geweest. Ieder jaar lekker gemaakt door de ‘All you need is Love’ kerstspecial van Robert ten Brink in Australië was 2019 voor mij het jaar om DownUnder te gaan. Hier heb ik mijn gehele reis omheen gebouwd. Uiteindelijk ben ik in 5 maanden door 7 landen getrokken, voordat ik vanwege de afgekondigde reisrestricties mijn avontuur voortijdig moest afbreken.

Echter, vergeleken met alle fantastische verre bestemmingen doet Europa zeker niet onder. Mijn nummer 1 favoriete vakantiebestemming in Europa is Italië. Alles aan dit land is fijn; de taal, het eten, de bevolking, het klimaat, de architectuur en prachtige landschappen. Van kamperen in de sneeuw en skiën in de Dolomieten tot slenteren door de prachtige stadjes van Toscane, de meest verrukkelijke pizza’s en het lekkerste schepijs ter wereld.”

Zou je zonder het internet kunnen leven? Welke website of app zou je het meest missen?

“Het lijkt mij heerlijk om weer heel even terug te kunnen naar de tijd zonder mobiele telefoons. Geen afleiding meer door WhatsApp/Snapchat/Facebook/Instagram etc., maar volle focus op je gezelschap. Graag zou ik een keer op vakantie gaan zonder telefoon, wat natuurlijk wel weer wat uitdagingen met zich meebrengt in deze onlinegeorienteerde wereld. Hoewel ik redelijk kan kaartlezen zou GoogleMaps voor mij wel echt een gemis zijn. Ik ben immers van de TomTomgeneratie. Waar mijn vader bijvoorbeeld blind naar onze vaste wintersportlocatie in Italië rijdt, hoef ik dat zonder navigatie niet te proberen. Zelfs mét navigatie bleek dit vorig jaar een uitdaging… Daarentegen was de toeristische route die we door de bergen namen waanzinnig mooi.”

Wat zijn je geheime talenten?

“Bakken! Een van mijn vele kinderdromen was om ooit in een banketbakkerij te werken. Mijn praktijkweken tijdens mijn studie bracht ik dan ook het liefst door in de keuken bij Patisserie. De hele dag koekjes, taarten, ijs en desserts maken (en stiekem voorproeven natuurlijk…), genieten!”

Oh, dat klinkt goed! Wanneer mogen wij jouw bakkunsten proeven? We genieten graag mee! Dankjewel voor je tijd, Lindsay. Tot gauw!

Goed nieuws! We hebben diverse vacatures open staan om ons toffe team te komen versterken.

Check onze vacatures of neem direct contact op:
Werken bij Zenda Support IT detachering

Welkom bij Zenda!

Jij en jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! We bieden iedereen een ontwikkeltraject op maat en zorgen ervoor dat jij happy bent! En o ja….iedere IT held heeft bij ons recht op een leaseauto, ongeacht jouw werkervaring! Join the team!
Bekijk vacatures