Wanted
25 september 2022 Blog

Interview met Elon de Jonge

We vragen Elon de Jonge, directeur van Zenda Support, het hemd van het lijf!

Elon de Jonge Zenda Support

Wie is Elon?

Ik ben 41 jaar en daarmee meteen ver boven de gemiddelde Zenda leeftijd, die ligt rond 26 jaar namelijk! Ik woon in Leusden en ben getrouwd met Noortje. We hebben twee dochters, Joëlle van 11 en Jasmijn van 9.

Wat zijn jouw hobby’s?

Ronde Tafel, Netflix, voetbal bezoeken, BBQ-en (het is altijd Weber time), lezen, leuke tijd met mijn gezin besteden en nog veel meer!

En jouw favoriete sport?

Voetbal (vooral om te kijken) en stukken wandelen.

Zeg, Elon. Hoe heb jij eigenlijk leren fietsen?

Zo hé! Dat is lang geleden. Dit ging natuurlijk met vallen en opstaan! Met zijwieltjes ging het altijd wel prima! Totdat ze eraf gingen…..dat was wel even pittig, vooral voor de persoon die mij vast moest houden en mee moest rennen. Al vrij snel vond ik mijn evenwicht en leerde ik vertrouwen op mijn eigen kunnen.

Wanneer heb jij voor het laatst een cursus gevolgd voor Zenda Support? En waar ging de cursus over?

Ik heb veel cursussen gevolgd gericht op persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het altijd erg interessant om daarmee bezig te zijn. Jezelf steeds beter leren kennen en de mensen om je heen steeds beter leren kennen en begrijpen is een verrijking!

Waar word jij nou echt gelukkig van?

Dit zit in de kleine dingen. Een intense lach van mijn dochters, genieten van een gezellig avond (inclusief een goed glas rode wijn) samen met mijn vrouw, lol maken met mijn vrienden, relaxen op vakantie en mooie natuur om me heen. Zakelijk gezien word ik gelukkig als ik zie dat mensen goed in hun vel zitten en zichzelf lekker kunnen ontwikkelen door het doen van leuk en uitdagend werk dat bij ze past.

Ga je nog op vakantie binnenkort? En waarheen?

In mei ga ik een paar dagen met mijn gezin naar Euro Disney. In de zomer gaan we naar Andalusië, een voor ons nieuw gebied om te gaan ontdekken. Geocaching is een van de dingen die we hier zeker weten gaan doen!

Tenslotte: waarom is het zo gaaf om bij Zenda te werken?

Om meerdere redenen! Een paar voorbeelden zijn: met een tof team op kantoor bouwen aan het merk Zenda Support, de vrijheid en verantwoordelijkheden die ik heb binnen mijn functie, jong talent helpen zichzelf te ontwikkelen, hele goede sfeer op kantoor, veel leuke en goede relaties met opdrachtgevers bouwen en onderhouden, toffe bedrijfsuitje, etc. En er wordt op kantoor heel veel gelachen….heerlijk!

Dankjewel voor het interview, Elon!

In gesprek met Elon over de mogelijkheden van Zenda Support voor jouw organisatie?

Neem contact met me op:

Welkom bij Zenda!

Jij en jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! We bieden iedereen een ontwikkeltraject op maat en zorgen ervoor dat jij happy bent! En o ja….iedere IT held heeft bij ons recht op een leaseauto, ongeacht jouw werkervaring! Join the team!
Bekijk vacatures