Wanted
26 september 2022 Blog

Interview met Daniëlle Lambrechts

Na al een aantal andere collega’s te hebben gesproken, is dit keer het woord aan Daniëlle voor haar antwoorden op onze vragen!

Foto van Danielle Lambrechts Zenda Support

Wie is Daniëlle?

Mijn naam is Daniëlle Lambrechts, 27 jaar jong (of oud) en samenwonend met mijn partner en kind in het mooie Baarn.

Naasten omschrijven mij als een enthousiast, gedreven en spontaan persoon met energie voor 20. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de sportschool, bij vriendinnen en bij familie. Daarnaast ben ik gek op shoppen (ben nou eenmaal een vrouw), doe ik aan hobby-fotografie en vind ik het leuk om een balletje te trappen, op het veld of op kantoor. Mijn favoriete club? Ajax!

Wat doe je precies bij Zenda Support?

Mijn verantwoordelijkheden zijn vooral het vinden van nieuwe opdrachten voor onze professionals en het leggen en onderhouden van (nieuwe) contacten met organisaties. Hierin vind ik het belangrijk om de persoon, de organisatie en ook de cultuur binnen de organisatie goed te leren kennen. Bij een vraag vanuit onze klant naar een (tijdelijke) support medewerker kijken we verder dan alleen naar gewenste werkervaring. In onze ogen is het ook belangrijk dat een professionals als persoon past binnen de cultuur van de organisatie.

Daarnaast heb ik met regelmaat contact met professionals, zit ik zo nu en dan bij tweede sollicitatiegesprekken en vind ik het leuk dat er ook onverwachtse werkzaamheden tussendoor komen.

Wat was jouw leukste Zenda moment?

Hoeveel tijd heb je? Er zijn veel leuke momenten op te noemen. Als ik dan toch iets moet benoemen zijn het toch wel de bedrijfsuitjes. Zo gingen we afgelopen jaar naar de wedstrijd Nederland – Noord Ierland, hebben we een escaperoom gedaan en zijn we gaan lasergamen. Dit laatste behoort niet tot mijn kwaliteiten, maar wel tot een van de leukste momenten.

Wat is nou het tofste onderwerp waarover je graag praat?

Nu hoor ik natuurlijk keihard ‘IT’ te roepen. Naast dat ik dit erg leuk en interessant vind, heb ik ook een passie voor een healthy lifestyle en sporten. Daarnaast vind ik het erg interessant wat mensen beweegt en heb ik ook affiniteit met een stukje psychologie.

Wat is jouw lievelingsplek en wat is daar te vinden?

Een echte lievelingsplek heb ik niet. Wel vind ik het heerlijk om de natuur in te gaan, hetzij om te hardlopen, hetzij om te fotograferen of gewoon family-time te hebben in de natuur. Van jongs af aan kom ik met regelmaat op de Veluwe, wat altijd weer genieten is.

Waarom is het zo gaaf om bij Zenda te werken?

Wat ik gaaf vind aan het werken bij Zenda is de onderlinge humor, dat er met regelmaat leuke uitjes worden georganiseerd en dat we leuke collega’s en professionals hebben. De onderlinge band en het feit dat we onze professionals echt kennen, vind ik heel bijzonder om te ervaren. Daarnaast wordt er hard gewerkt, maar er is tussendoor ook tijd voor een potje tafelvoetbal (toen we nog op kantoor zaten). Ik vind het mooi om te zien hoe starters zich binnen de IT ontwikkelen bij ons.

Hoe ziet vandaag, jouw werkdag, eruit?

Vandaag start mijn dag met een bak koffie en het bellen van een collega om te horen hoe haar vrije dag is geweest, ook niet onbelangrijk. Hierna ga ik de planning van de dag bekijken. We starten om 9.00 uur met onze dagelijks welbekende dagstart, waarna ik met een derde bak koffie aan de slag ga om mijn mail af te ronden. Voor de lunch variëren mijn werkzaamheden per dag. Zo ga ik een aantal relaties bellen, komt er een onverwachtse aanvraag voorbij, ga ik aan de slag met een blog en praat ik bij met een collega over een project wat eraan zit te komen.

In de loop van de middag heb ik diverse meetings staan, met zowel collega’s als professionals als met relaties, waarbij er wederom een bak koffie naast mijn laptop staat. Als je jezelf afvraagt hoeveel koffie ik drink? Dit varieert van veel tot heel veel. Als ik aan het eind van de dag terugblik op hoe de planning was en hoe de dag verlopen is, kom ik al snel tot de conclusie dat ik de planning beter niet had kunnen maken. Kort samengevat; weer een mooie dag dus!

Benieuwd wat Zenda Support voor jou kan betekenen?

Laat het ons weten! Je kunt ons bereiken via 035 539 09 57 of stuur ons een bericht. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!
Foto Lindsay, Danielle en Rens Zenda Support IT detachering

Welkom bij Zenda!

Jij en jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! We bieden iedereen een ontwikkeltraject op maat en zorgen ervoor dat jij happy bent! En o ja….iedere IT held heeft bij ons recht op een leaseauto, ongeacht jouw werkervaring! Join the team!
Bekijk vacatures