Wanted
24 september 2022 Blog

Ben jij een match?

Na een leuke en ontspannen kennismaking bij ons op kantoor in Baarn, hoor je binnen 24 uur of wij graag de samenwerking met je aangaan. Je ontvangt dan een aanbieding via de mail en als jij akkoord gaat, stelt onze office assistent je contract op.

En dan is daar je eerste werkdag! Je bent lekker uitgeslapen als je om 10 uur in Baarn aankomt. Deze dag staat in het teken van jou; we lunchen gezellig samen, je ontmoet alle leden van het MT en hoort nog meer over onze cultuur en normen en waarden. Je ontmoet andere professionals die je meer vertellen over de opdrachten die zij ingevuld hebben en het ontwikkelplan dat zij volgen. De glimlach op jouw gezicht wordt steeds groter, je hebt zin om aan de slag te gaan!

Onze careermanager gaat met jou aan de tekentafel zitten en d.m.v. het stellen van de juiste vragen en het geven van coaching, komen jouw wensen en ambities samen tot een mooi ontwikkelplan. Onze accountmanagers gaan, aan de hand van jouw ontwikkelplan, op zoek naar een mooie en passende opdracht, terwijl jij start met het leren voor je (eerste) certificaat. Hoe tof dat je straks meteen in de praktijk kunt toepassen wat je net geleerd hebt!

Iedere 6 weken hebben we een contactmoment, we willen heel graag weten hoe het je gaat, wat je allemaal leert binnen je opdracht en of er zaken zijn waar je onze hulp bij nodig hebt. Trek ook zelf zeker aan de bel als je ons eerder wilt spreken! Twee keer per jaar heb je een beoordelings-/ functioneringsgesprek. We hebben contact met de leidinggevende bij je opdrachtgever om te vernemen hoe het gaat en uiteraard nemen we je ontwikkelplan door; loop je nog op schema en wat heb je op dit moment van ons nodig.

Meer weten over onze aanpak?

Neem contact op met:

Welkom bij Zenda!

Jij en jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! We bieden iedereen een ontwikkeltraject op maat en zorgen ervoor dat jij happy bent! En o ja….iedere IT held heeft bij ons recht op een leaseauto, ongeacht jouw werkervaring! Join the team!
Bekijk vacatures