Voor de opdrachtgever

Wij zorgen ervoor dat je automatisering gewoon werkt. In de dynamische wereld van de IT is het vinden van het juiste personeel geen gemakkelijke opgave en dat is flink balen voor jou als opdrachtgever. Zenda Support is dagelijks actief op zoek naar de juiste professionals op het gebied van IT-support. Door het inzetten van onze werkelijke IT-helden, zorg je ervoor dat jouw organisatie kan blijven doen waar zij goed in is. We bieden onze diensten aan op basis van detachering en hebben daarnaast ook fixed price oplossingen.

Tijdelijk extra IT-support nodig? Detachering is de oplossing!

Zenda Support is specialist op het gebied van IT Support. We leveren capaciteit op gebied van IT Servicedesk, Werkplekbeheer en binnen migratie- en uitrolprojecten op basis van detachering.

Onze IT Support helden staan te trappelen om aan de slag te gaan bij jouw organisatie. Kies je voor ons, dan kies je voor een professional die vakkundig is, die een uitdaging niet uit de weg gaat en die gemotiveerd is om het beste uit jouw organisatie te halen. Onze professionals kunnen voor een korte en lange periode direct bij jou aan de slag! Al onze professionals beschikken over een lease-auto. Zo zijn zij ook in staat om meerdere locaties te bezoeken per dag. Wel zo flexibel.

We kennen onze IT professionals goed en weten zo precies wie op welke plek onze opdrachtgever het beste tot zijn recht komt. Je krijgt dus geheid dat wat jouw bedrijf nodig heeft! We zorgen voor de juiste match op basis van harde eisen en softskills van elke professional. Daarnaast begeleiden we onze professionals actief tijdens hun opdracht. Hierdoor kunnen zij zich verder ontwikkelen en jou als opdrachtgever steeds meer kwaliteit bieden!

 

Support en diensten

Detachering – IT Servicedesk en Werkplekbeheer

Tijdelijk extra capaciteit binnen jouw IT Support team nodig? Onze IT Support professionals staan te popelen om aan de slag te gaan bij jouw organisatie. Kies je voor ons, dan kies je voor een professional die vakkundig is, die een uitdaging niet uit de weg gaat en die gemotiveerd is om het beste uit jouw organisatie te halen. Onze professionals kunnen voor een korte en lange periode direct bij jou aan de slag! Al onze professionals/helden beschikken over een lease-auto. Zo zijn zij ook in staat om meerdere locaties te bezoeken.

Wij bieden capaciteit op het gebied van IT Servicedesk, Werkplekbeheer en binnen migratie- en uitrolprojecten.

Fixed price sourcing & Co-Sourcing

Graag bieden we meer service dan alleen tijdelijke capaciteit. We helpen organisaties graag met het realiseren van meer continuïteit door middel van Fixed Price Sourcing. Meer informatie over deze unieke dienst vind je hier.

Wilt u een geheel team “inbesteden”, dan kan middels Co-sourcing. Wij kunnen de sourcing van jouw IT Support team overnemen. Wij zorgen voor de juiste capaciteit, de planning, inwerkprogramma’s en vervanging bij ziekte en verlof. Naast een pool van vaste mensen zorgen wij ook voor 1 of meerdere personen die standby staan, zij komen direct in actie zodra er uitval is binnen het team. Zo is er volop continuïteit en zijn er geen kopzorgen meer rondom de bezetting van het team en het vinden van nieuw personeel. Zie het als uitbesteden van een dienst, maar dan wel op jouw locatie!

 

Migratieprojecten

Een migratie naar een nieuwe werkplek of omgeving heeft vaak veel impact op een IT Support afdeling. Denk alleen al aan een hogere call load doordat eindgebruikers vaak veel vragen hebben over de nieuwe omgeving. Veelal wordt de call load dermate hoog dat er extra capaciteit nodig is om dit op te vangen.  Help? Wat nu? Onze Zenda helden helpen je graag uit de brand! Of ze nou moeten bijspringen op de IT Servicedesk, of de eindgebruikers onsite wegwijs moeten maken in de nieuwe omgeving, onze helden staan voor je klaar!

Onze professionals worden ervoor opgeleid om projecten en migraties in goede banen te leiden en extra call-load op te vangen. Zo zijn je collega’s snel thuis in het werken met nieuwe systemen. Onze helden doorlopen een uitgebreid ontwikkelpad en zijn daardoor voorbereid om op elk moment de gewenste oplossing te bieden!

 

Uitrol projecten

Onze Zenda helden worden regelmatig ingezet op uitrolprojecten. Denk hierbij aan de uitrol van nieuwe mobiele apparaten zoals tablets, smartphones en laptops. Na een uitrol krijgt een IT support team vaak te maken met een explosieve groei van de vraag naar ondersteuning. Hoe ga je dit oplossen en zorg je dat ook bij piekdrukte jouw eindgebruikers goed geholpen worden? Jouw antwoord erop zijn wij! Onze professionals komen langs, pluggen in en gaan aan de slag! We kunnen de gehele uitrol uit handen nemen, maar ook zorgen voor de extra capaciteit die nodig is om de eindgebruikers tevreden te houden en op weg te kunnen helpen met hun toffe nieuwe device!

 

Meer weten over onze aanpak? Neem dan contact op met Daniëlle, Lindsay of Kaylie. Bel 035-5390957 of mail naar [email protected]

Dag in dag uit werken vanuit het motto “Large enough to serve, small enough to care”. We gaan relaties aan voor de lange termijn, zowel met onze medewerkers als met onze opdrachtgevers. We willen iedereen even goed van dienst zijn en zetten daarbij iedere relatie centraal. Onze medewerkers en opdrachtgevers kunnen altijd op ons rekenen, we zijn er trots op dat we ze van dienst mogen zijn!