Zenda Support

We zijn een IT detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in het opleiden van medewerkers op gebied van IT Support. Ons motto is “large enough to serve, small enough to care”. Bij Zenda Support staan de medewerker en opdrachtgever écht centraal. Dag in dag uit gaan we voor de beste samenwerking, ontwikkeling van mensen en fun. Geen loze beloftes, maar een partnership op basis van vertrouwen en respect!

Kennismaking met jou

Bij ons IT detacheringsbureau Zenda Support hebben we jouw ontwikkeling én persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Na je sollicitatie verneem je binnen 48 uur van ons. Als je profiel op papier een match is, dan belt onze Recruiter je om je wensen en ambities te bespreken en je meer te vertellen over Zenda Support. Zijn jullie beiden enthousiast, dan plannen we snel een kennismakingsgesprek in! Na een leuke en ontspannen kennismaking bij ons op kantoor in Baarn, hoor je binnen 24 uur of wij graag de samenwerking met je aangaan. Je ontvangt dan een aanbieding via de mail en als jij akkoord gaat, stelt onze Office Assistent je contract op.

Aan de slag!

En dan is daar je eerste werkdag! Je bent lekker uitgeslapen als je om 10 uur in Baarn aankomt. Deze dag staat in het teken van jou; we lunchen gezellig samen, je ontmoet alle leden van het MT en hoort nog meer over onze cultuur en normen en waarden. Je ontmoet andere professionals die je meer vertellen over de opdrachten die zij ingevuld hebben en het ontwikkelpad dat zij volgen. De glimlach op jouw gezicht wordt steeds groter, je hebt zin om aan de slag te gaan! Onze Careermanager gaat met jou aan de tekentafel zitten en d.m.v. het stellen van de juiste vragen en het geven van coaching, komen jouw wensen en ambities samen tot een mooi ontwikkelpad.

Ontwikkelpad

Onze Accountmanagers gaan, aan de hand van jouw ontwikkelpad, op zoek naar een mooie en passende opdracht, terwijl jij start met het leren voor je (eerste) certificaat. Hoe tof dat je straks meteen in de praktijk kunt toepassen wat je net geleerd hebt! Iedere 6 weken hebben we een contactmoment, we willen heel graag weten hoe het je gaat, wat je allemaal leert binnen je opdracht en of er zaken zijn waar je onze hulp bij nodig hebt. Trek ook zelf zeker aan de bel als je ons eerder wilt spreken! Twee keer per jaar heb je een beoordelings-/ functioneringsgesprek. We hebben contact met de leidinggevende bij je opdrachtgever om te vernemen hoe het gaat en uiteraard nemen we je ontwikkelpad door; loop je nog op schema en wat heb je op dit moment van ons nodig.

Eén jaar later:

Wow, je hebt 3 certificaten behaald en daarmee voor groei in je salaris gezorgd, je bent goed bezig! Onze klanten zijn zeer tevreden over je inzet, je careermanager is trots op je behaalde resultaten en onze Office Assistent is blij dat je altijd op tijd je uren inlevert. We zijn het erover eens dat hier iets leuks tegenover moet staan; je krijgt een leuke eindejaarsbonus als blijk van waardering! Zoals je ziet, heb je zelf veel in de hand als het gaat om je ontwikkeling én je arbeidsvoorwaarden. Zo hebben we nog veel meer leuke bonussen, denk aan een netwerfbonus voor het aanbrengen van nieuwe collega’s, extra vakantiedagen als je niet ziek bent geweest, een upgrade in type leaseauto etc.

En natuurlijk zorgen we dat jij je helemaal thuis voelt bij Zenda Support. Je ontmoet regelmatig je collega’s tijdens leuke en gezellige uitjes, ons jaarlijkse voetbaltoernooi en bij interessante lezingen.

Nieuwste Vacatures

Dus jij overweegt om je IT carrière bij Zenda Support te gaan starten? Klinkt goed! Samen gaan we glorieuze momenten beleven, je moet alleen wel even reageren op een van onderstaande vacatures. We kijken uit naar je sollicitatie!

Servicedesk medewerker

Jij bent het visitekaartje van de IT afdelingen en het eerste aanspreekpunt voor jouw collega's bij IT gerelateerde zaken. Dit kan van alles zijn, denk bijvoorbeeld aan: problemen met laptops en mobiele devices, vragen over Office 365, account/wachtwoord resets, problemen met de printer etc. Jij zorgt ervoor dat de eindgebruiker snel weer aan de slag kan…

Werkplekbeheerder

Je werkt nauw samen met de IT Servicedesk. Wat dit team remote niet kan oppakken, neem jij on-site van ze over. Soms werk je op 1, maar vaak werk je op meerdere locaties! Je zorgt ervoor dat zaken on-site worden opgelost, maar je bent veelal ook verantwoordelijk voor de uitgifte / het plaatsen van nieuwe hardware…

Recruiter

Heb jij de superkracht om nieuwe helden te binden aan Zenda Support en bezit je ook een gezonde dosis humor, dan ben jij de IT Recruiter die wij zoeken! Interesse? Lees dan snel verder en solliciteer vooral niet als je geen toffe uitdaging wil.…

Vragen of wil je meer weten? Neem contact met ons op!