Wanted
5 juli 2023 Nieuws

Zenda Support sluit partnership met Padel33

Zenda Support en Padel33 (Amersfoort) hebben een partnership gesloten. Zenda Support is per 1 juli jongstleden tot minimaal 1 juli 2026 official sponsor van Padel 33!
Zenda Support zal met reclame uitingen zichtbaar zijn op alle 6 de banen en ook naast de baan is Zenda niet te missen. Daarnaast zal er regelmatig met collega’s en relaties gespeeld worden en doet Zenda mee aan het jaarlijkse sponsortoernooi.

Zenda Support is trots om als sponsor van Padel 33 zichtbaar te zijn in de snelstgroeiende sport ter wereld!

Elon van Zenda Support en Bart van Padel33 schudden elkaar de hand om het partnership te vieren!

Wat is de link tussen Zenda Support en padel?

Wat hebben een IT-detacheringsbureau als Zenda en de racketsport padel met elkaar gemeen?

………..

Meer dan je denkt!

  1. Bij padel en Zenda zit teamwork in het DNA. Die bal sla je niet in je eentje het veld rond, toch? En zo werken onze servicedeskmedewerkers en werkplekbeheerders ook samen in teams bij onze klanten.
  2. Je bent continu aan het leren. Bij padel moet je je technieken verfijnen om beter te worden. Maar wist je dat onze bedrijfsnaam Zenda is geïnspireerd door het Japanse methodiek kaizen? Dat staat voor voortdurend verbeteren.
  3. .. winnen voelt goed, maar plezier hebben, dat is voor ons het allerbelangrijkst. Er wordt tijdens een potje padel veel gelachen en ook bij Zenda houden we van fun op de werkvloer!

Kortom, genoeg redenen voor Zenda Support om de sport padel te omarmen!

“You miss 100% of the shots you don’t take.”

Wil je ons uitdagen voor een potje padel?

Laat het ons weten!
Werken bij Zenda Support IT detachering

Wil je ook een toffe baan, goede arbeidsvoorwaarden en meespelen?

Wij zijn het IT detacheringsbureau voor werkplekbeheer & servicedesk waar jij echt centraal staat! ✔️ 4,9 beoordeling op Google ✔️ goede arbeidsvoorwaarden ✔️ Leaseauto
Check ons ontwikkelpad