Wanted
27 september 2022 Nieuws

Schrijf je nu in voor het Zenda Support IT Traineeship die start op 1 februari 2023

Na het succes van onze eerste bootcamp, lanceren we direct weer een nieuwe! Hoe tof dat je een maand lang veel leert en ook nog eens officiële certificaten haalt! Na deze maand ben je helemaal klaar om als Zenda IT held bij onze opdrachtgevers aan de slag te gaan.

IT bootcamp Zenda Support

Voor wie is ons IT Traineeship?

We organiseren de bootcamp voor mensen met een afgeronde MBO ICT n3 of n4 of HBO opleiding. Heb je jouw diploma nog niet, maar verwacht je deze binnenkort wel te halen? Ook dan ben je van harte welkom!

We zorgen ervoor dat de kennis die je op school en tijdens hun stages heb verkregen wordt aangevuld met diverse waardevolle trainingen, workshops en certificaten! We zien dit als enorme boost qua kennis voorafgaand aan een eerste opdracht. Hoe gaaf als je binnenkort tegen je oud klasgenoten kan vertellen dat je een toffe baan hebt, een vette leaseauto en 3 officiële certificaten op zak hebt. Maar welke certificaten ga je halen?

Microsoft certificering en ITIL

ITIL…..even googlen….wat is ITIL ook alweer? Voor veel medewerkers is dit de meest pittige stof die er is. Het is niet technisch en veel mensen vallen op pagina 3 van het boek al in slaap. We beloven jou dat we een trainer inzetten die jou de materie op leuke wijze kan overbrengen en ervoor zorgt dat je de juiste kennis hebt om jouw ITIL 4 Foundation examen succesvol af te leggen!  Heb je deze eenmaal op zak? Dan gaan we door met het technische werk: Microsoft examens! Dit zijn de volgende:

 • MS-900: Microsoft 365 fundamentals
 • AZ-900: Microsoft Azure fundamentals

Wees niet bang, je bent niet alleen maar bezig met het behalen van certificaten! Jouw professionele skills worden uiteraard ook nog onder handen genomen!

Trainingen gericht op soft skills

Juist ook training op gebied van communicatie is van groot belang om straks klaar te zijn om als IT held te zorgen voor super tevreden eindgebruikers. Maar dat niet alleen, als je in de detachering werkt moet je ook goede intake gesprekken kunnen voeren. Hiervoor organiseren we een uitdagende training. Vanuit ons kantoorteam hebben diverse medewerkers een actieve bijdrage zodat er ook met rollenspellen gewerkt kan worden. Uit betrouwbare bron weten we dat onze Directeur Elon graag de strenge IT Manager speelt, pas maar op. Gelukkig zit er tijdens het rollenspel ook een Accountmanager naast de trainee, samen kunnen ze de IT Manager wel aan.

 • (non) verbale communicatie
 • Intake training
 • Troubleshooten
 • Omgang met geïrriteerde eindgebruikers
 • Omgang met de perceptie van de klant
 • Schriftelijke communicatie (vertaling van gesprek naar ticket)
 • Feedback geven en ontvangen

Onze Career Manager Melvin verzorgt veel van deze trainingen. We weten nu al dat deze heel leerzaam en gezellig zullen zijn. Tussendoor worden er ook veel potjes tafelvoetbal, Mario Kart en Fifa gespeeld. Let op, Melvin is onverslaanbaar!

Einde IT Traineeship (bootcamp): Zenda IT Hero certificaat

Na het doorlopen van ons IT Traineeship heb je diverse officiële certificaten op zak. Maar dat niet alleen, we reiken ook het enige echte Zenda IT Hero certificaat uit! Om dit certificaat aan jouw CV toe te mogen voegen hebben we nog een paar hindernissen toegevoegd, die je na het volgen van de bootcamp probleemloos zal overwinnen:

 • Opvolgen en herkennen van de verschillende huisregels bij organisaties;
 • Het opdoen van klant/organisatiekennis;
 • Professioneel gedrag;
 • Hoe houd je grip op je eigen ontwikkeling?

Na deze leuke, leerzame en intensieve maand ben je klaar voor het echte werk en mag je jouw skills in de praktijk brengen bij een van onze toffe opdrachtgevers.

Interesse in de Zenda Support Bootcamp?

Laat het ons weten!
Foto Melvin Zenda Support

Welkom bij Zenda!

Jij en jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! We bieden iedereen een ontwikkeltraject op maat en zorgen ervoor dat jij happy bent! En o ja….iedere IT held heeft bij ons recht op een leaseauto, ongeacht jouw werkervaring! Join the team!
Bekijk vacatures