Wanted
26 september 2023 Blog

Zenda in de zorgsector

In de snel veranderende wereld van de gezondheidszorg is technologie een onmisbare kracht geworden. Het verbetert niet alleen de efficiëntie van zorgprocessen, maar verhoogt ook de kwaliteit van de patiëntenzorg. Al deze snelle veranderingen zorgen ook voor diverse uitdagingen, onder andere bij de eindgebruiker. Kan iedereen wel goed overweg met (nieuwe) technologie? En wat bij een migratie naar een nieuwe werkplek, kunnen de eindgebruikers hun weg dan nog wel vinden? Dat is waar Zenda Support in beeld komt 🤩

Wij werken inmiddels samen met vele organisaties binnen de zorgsector. Of het nou gaat om ziekenhuizen, ouderen zorg, begeleid wonen, GGD, GGZ of andere instellingen, wij van Zenda Support kunnen onze weg hier prima vinden!

 

foto van een IT servicedeskmedewerker die een eindgebruiker ondersteuning biedt.

🔧Welke diensten leveren we?

1. IT Servicedesk Capaciteit

  • We merken dat veel van onze opdrachtgevers uit de zorgsector moeite hebben om IT personeel te vinden, te begeleiden en te behouden. Niets is vervelender dan hoog verloop en onderbezetting. We leveren op basis van detachering, deta-vast en fixed price sourcing de juiste capaciteit voor jouw IT servicedesk team.

2. Co-sourcing / Fixed price sourcing

  • In organisaties waar continuïteit en flexibiliteit belangrijk is kan de inzet van eigen personeel vaak voor de nodige uitdagingen zorgen. Denk aan ziekte, verlof, uitstroom etc. Lang niet altijd willen organisaties kiezen voor uitbesteden, hier zijn diverse redenen voor, waaronder het feit dat veel organisatie eigen regie willen houden op de kwaliteit van de dienstverlening. Laten wij hier nou de oplossing voor hebben! Tegen een vast bedrag per maand zorgen wij ervoor dat jouw team altijd op volle sterkte is, op jouw eigen locatie! Je bepaalt zelf welke regie jij in handen houdt en welke regie wij overnemen. De risico’s rondom personeel en bezetting liggen volledig bij ons. Dit is nog eens zorgeloos de beste service aan jouw eindgebruikers leveren!

3. Migraties

  • Steeds vaker worden we gebeld om te ondersteunen bij diverse werkplekmigraties. Zo hebben we bij een grote organisatie in de zorg duizenden tablets mogen inrichten en uitgeven. Ook projecten waarin laptops (opnieuw) ingespoeld moeten worden met een nieuwe werkplekomgeving. Wij gaan niet over het design of het projectmanagement. Wij zorgen voor de capaciteit om jouw migratieproject goed en efficiënt uit te voeren.

4. Eindgebruikersondersteuning na een migratie / “adoptie”

  • Help, de servicedesk “loopt over”. Dit horen we vaak na een werkplekmigratie waarin niet is nagedacht over “user adoption”. Vaak krijgen eindgebruikers na een migratie te maken met een nieuwe omgeving of problemen die zijn ontstaan omdat er ergens tijdens de migratie iets toch niet helemaal goed is gegaan. Je wilt natuurlijk voorkomen dat er gigantische wachtrijen bij de IT servicedesk komen te staan en de eindgebruikers niet kunnen doen waarvoor ze er zijn: zorg bieden. Nou, daar kunnen wij mee helpen! We worden regelmatig door organisaties uit de zorg gevraagd om een periode van een paar weken zichtbaar rond te lopen (bijvoorbeeld met mooie Zenda polo’s aan). We geven eindgebruikers die hun gemigreerde laptop in ontvangst nemen een korte duidelijke uitleg over de nieuwe omgeving, we zorgen dat alle instellingen goed staan en zijn zichtbaar aanwezig voor als er daarna toch nog vragen ontstaan. Hiermee zorgen we ervoor dat de IT servicedesk kan blijven draaien als normaal. Wij vangen de vragen naar aanleiding van de migratie op zodat deze niet bij de reguliere servicedesk terecht komen. Aanvullen kunnen we natuurlijk ook speciale capaciteit op jouw servicedesk plaatsen, een team dat bijvoorbeeld alle vragen naar aanleiding van de migratie oppakt.

👩‍⚕️👨‍⚕️ Laten we Samenwerken

Neem vandaag nog contact op met Zenda Support voor al uw IT Support ondersteuningsbehoeften. Of het nu gaat om IT servicedesk, werkplekbeheer of migratieprojecten, wij zorgen ervoor dat jullie kunnen doen waar jullie zo goed in zijn: zorg verlenen. 💪🌈

Wil je meer weten over samenwerken met Zenda Support?

Neem dan contact met ons op!

Heb je uitdagingen op gebied van IT Support?

De helden van Zenda staan voor je klaar! 🦸‍♀️🦸‍♂️