Wanted
15 februari 2024 Blog

MSP’s en Zenda Support: hoe werken we samen?

In de dynamische wereld van Managed Services Providers (MSPs) is een efficiënte IT-servicedesk van essentieel belang voor het leveren van hoogwaardige diensten aan klanten. Zenda Support ondersteunt diverse MSPs op gebied van IT Support. Laten we eens dieper ingaan op de diverse manieren waarop Zenda Support waarde toevoegt aan de IT-servicedesk van MSPs.

 

Foto van IT Servicedeskmedewerker van Zenda Support die op basis van detachering aan het werk is bij een Managed Services Provider (MSP).

🔧Welke diensten leveren we?

Fixed Price Sourcing

Een kosteneffectieve benadering is belangrijk voor de meeste MSPs. Doordat er vaak een tekort is aan personeel wordt er regelmatig ingehuurd, dit kan voor de lange termijn een kostbare oplossing zijn.  Zenda Support biedt MSPs de mogelijkheid van Fixed Price Sourcing, waardoor ze hun budgetten kunnen optimaliseren zonder concessies te doen aan kwaliteit. Dit stelt MSPs in staat om hun dienstverlening te verbeteren, hun team op sterkte te houden tegen een lage vaste prijs per maand.

Detachering binnen IT Servicedeskteams van MSPs

Om de operationele capaciteit van de IT-servicedesk en werkplekbeheer op orde te houden en te versterken, biedt Zenda Support  detachering binnen de IT-servicedesk en werkplekbeheerteams van MSPs. Onze goed opgeleide professionals integreren naadloos met bestaande teams, waardoor MSPs kunnen profiteren van extra expertise zonder het gedoe van langdurige wervingsprocessen. Waar het gaat om langdurige en structurele inzet wordt uiteindelijk meestal Fixed Price Sourcing ingezet.

Deta-Vast Dienst

Voor MSPs die op zoek zijn naar flexibiliteit in hun personeelsbestand biedt Zenda Support een Deta-Vast dienst aan. Hiermee hebben MSPs de mogelijkheid om tijdelijke ondersteuning om te zetten naar een permanente aanstelling, waardoor ze snel kunnen inspelen op veranderende behoeften zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Uitrolprojecten bij een nieuwe werkplekomgeving

De implementatie van een nieuwe werkplekomgeving kan een uitdaging zijn, maar met Zenda Support aan boord wordt deze overgang moeiteloos. De afgelopen jaren hebben we diverse uitrolprojecten uitgevoerd, van kleine teams tot de inzet van teams groter dan 30 personen bij uitdagende landelijke migraties. Of het nou gaat om het installeren van een nieuw image, uitleg geven aan eindgebruikers of het rondbrengen van nieuwe laptops, Zenda Support doet het allemaal!

Inrichten en Uitgeven van Nieuwe Laptops

Zenda Support wordt vaak ingezet om het proces van het inrichten en uitgeven van nieuwe laptops over te nemen. Vaak hebben MSPs er niet voldoende capaciteit voor en heeft niet iedereen een leaseauto. Onze IT helden hebben dat wel en kunnen dus landelijk ingezet worden.  Met aandacht voor detail zorgen we voor een vlotte configuratie, installatie van software en instellingen, waardoor MSPs waardevolle tijd en middelen besparen. En niet te vergeten, we kunnen de eindgebruikers individueel of in groepsverband uitleg geven over de nieuwe werkplek, dit scheelt veel meldingen richting de IT servicedesk.

Adoptie: Uitleg aan Eindgebruikers

Een naadloze overgang naar nieuwe technologieën is niet compleet zonder de juiste ondersteuning voor eindgebruikers. Zenda Support wordt regelmatig ingezet tijdens adoptieprocessen door gedegen uitleg te geven aan eindgebruikers over hun nieuwe werkplek. We assisteren bij de eerste instellingen, bieden begeleiding en zorgen ervoor dat eindgebruikers direct productief zijn met hun nieuwe laptop. Alles om ervoor te zorgen dat de eindgebruiker gewoon kan blijven werken en de IT servicedesk niet overloopt door vragen die voorkomen hadden kunnen worden.

🤩

Zenda Support is een betrouwbare partner voor diverse MSPs. Met onze diverse diensten op gebied van IT Support dragen we bij aan het versterken van de positie van MSPs in een competitieve markt. Kies voor Zenda Support en ervaar de impact van doelgerichte ondersteuning in jouw organisatie!

👩‍⚕️👨‍⚕️ Laten we Samenwerken

Neem vandaag nog contact op met Zenda Support voor al uw IT Support ondersteuningsbehoeften. Of het nu gaat om IT servicedesk, werkplekbeheer of migratieprojecten, de IT helden van Zenda Support staan voor je klaar. 💪🦸

Wil je meer weten over samenwerken met Zenda Support?

Neem dan contact met ons op!