Wanted
8 februari 2023 Blog

MS-900 Microsoft 365 Fundamentals – IT Traineeship

Wij organiseren meerdere malen per jaar de Zenda Support IT Bootcamp, ook wel een IT Traineeship. Er is heel veel aandacht de ontwikkeling van jouw softskills en technische kennis. Zo behaal je diverse certificaten, waaronder de AZ-900 en ITIL. Naast deze certificaten behaal je natuurlijk ook jouw MS-900, maar wat houdt deze certificering eigenlijk in? Dat leggen we je graag uit!

MS-900 certificaat: Microsoft 365 Fundamentals

Deze certificering en het AZ-900 certificaat worden vaak beide behaald, wij adviseren dat ook. Tijdens ons IT Traineeship richten we ons ook op het behalen van deze beide certificaten.

Tijdens de MS-900 training leer al alles over Microsoft 365. Zo leer je alles over de voordelen van de inzet en het gebruik van cloud services, je leert de basisprincipes van het SaaS cloudmodel (SaaS staat voor Software as a Service), je maakt kennis met Azure en je leert of Microsoft 365 en Office 365 hetzelfde is….of zouden er verschillen tussen zitten? Ook leer je vanalles over het licentiemodel, best kans dat je hier in de praktijk ook mee te maken krijgt

Wat leer je tijdens de MS-900 training?

Door de AZ-900 en de MS-900 training te combineren leg je een hele goede basis in jouw kennis over onder andere Microsoft Azure en Microsoft 365. Tijdens de MS-900 training komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Basisprincipes van het SaaS (Software as a Service) cloudmodel;
 • Migratie naar Microsoft 365-services plannen;
 • De belangrijkste verschillen tussen Microsoft on-premises services en Microsoft 365-cloudservices begrijpen;
 • Identiteiten, waaronder cloud-, on-premises en hybride identiteiten;
 • Het beheer en bescherming van cloudapparaten (incl. het gebruik van Intune);
 • Gegevensbescherming (incl. het gebruik van Azure Information Protection);
 • Compliance in het algemeen en de compliance features functies in Microsoft 365;
 • Je kent de belangrijkste verschillen tussen Microsoft Services op locatie en Microsoft 365 Cloudservices;
 • Licentiemodel Microsoft 365 services;
 • Verschil tussen Microsoft 365 en Office 365;
 • Voorbereiding op het examen.

Klassikaal of zelfstudie

Tijdens onze traineeships is er voornamelijk klassikale training. We huren een gecertificeerde trainer in die jou alles gaat leren om uiteindelijk jouw MS-900 certificaat te kunnen behalen. Het voordeel van de klassikale training is dat je veel kan vragen aan elkaar en aan de trainer en dat je scherp wordt gehouden om jouw aandacht bij de training te houden. Er is ook een goede voorbereiding op het examen door onder andere het inzetten van oefenvragen en deze te bespreken.

Veel van onze meer ervaren IT helden kiezen juist voor zelfstudie. Ze studeren graag in hun eigen tijd en tempo, vaak naast een uitdagende opdracht. We bieden in dit geval alle materialen die ervoor zorgen om jouw slagingskans te vergroten!

Toffere opdrachten,  betere arbeidsvoorwaarden

Bij Zenda Support stimuleren we het heel erg om jezelf te certificeren. Voornamelijk omdat dit heel belangrijk is voor jouw cv en jouw ontwikkeling. Hoe meer je laat zien bezig te zijn met jouw technische skills, hoe interessanter het wordt voor opdrachtgevers om jou in te zetten op uitdagende opdrachten. Juiste door de combinatie van jezelf ontwikkelen en het uitvoeren van mooie opdrachten zal je zien hoe snel je een stevige fundering legt onder jouw toekomst in de ICT! Daarnaast belonen we het behalen van certificaten heel graag, je stijgt direct qua salaris na het behalen van een relevant certificaat!

Wil je ook een toffe baan en jezelf verder ontwikkelen?

Laat het ons weten!

Wil je ook een toffe baan en goede arbeidsvoorwaarden?

Wij zijn het IT detacheringsbureau voor werkplekbeheer & servicedesk waar jij echt centraal staat! ✔️ 4,9 beoordeling op Google ✔️ goede arbeidsvoorwaarden ✔️ Leaseauto
Check ons ontwikkelpad