Wanted
7 februari 2023 Blog

Kennismaking met onze collega Roy, Fieldmanager bij Zenda!

Roy werkt sinds januari als Fieldmanager bij Zenda Support. Maar we hebben hem al eerder gezien hier…..Hoog tijd om Roy eens aan de tand te voelen!

Foto van Roy, Fieldmanager bij Zenda Support IT detachering

Welkom terug bij Zenda, Roy! Waarom zeggen jouw collega’s “Driemaal is scheepsrecht?”

Haha, leuk dat je dit vraagt!  Ik ben 2 keer eerder teruggekeerd als professional… ik heb een paar keer een “uitstapje” gemaakt. De 3e keer dacht ik “laat ik dan nu maar als field manager terugkomen”.

Wat kunnen de IT helden verwachten van jou als Fieldmanager?

Een field manager met ervaring vanuit de praktijk! Ik weet hoe het daadwerkelijk op de werkvloer is, ik begrijp wat er gebeurt en weet waar je als IT held tegenaan kan lopen. Wat ze van mij kunnen verwachten is dat ik 99% van de tijd een passende oplossing/antwoord voor ze heb en als ik die niet heb, dan ga ik op zoek naar een oplossing/antwoord!

Wat is jouw superkracht als Fieldmanager?

Met 15 jaar werkervaring in het veld denk ik dat mijn superkracht is dat ik een “mensen mens” ben. Ik kan mij goed inleven in de ander en kan hun situatie daardoor goed begrijpen. Binnen mijn rol vind ik dit een belangrijke en waardevolle eigenschap!

Wat doe je het liefst in jouw vrije tijd en waarom?

Motorrijden! En dat het liefst door gebieden waar het mooi bochtig is. Rechtdoor rijden is maar saai!

Als je 1 dag met een collega van functie mocht wisselen, met wie zou dit dan zijn? Waarom zou je dat willen?

Hm, lastige vraag.  Ik denk dat ik een keer met een accountmanager zou willen ruilen omdat ik dan direct contact heb met de klant en de juiste mensen bij ze kan plaatsen.

Wat is jouw grootste droom?

Privé: Een mooie toertocht maken met de motor langs meerdere landen.  Wel met een beetje luxe, van hotel naar hotel… in een tentje slapen vind ik maar niks!
Zakelijk: Het lijkt mij erg gaaf om Traumahelikopter piloot te worden!

We lachen graag….dus vertel eens: wat is jouw grootste blooper ooit geweest?

Hm, ik denk dat dat in het begin van mijn IT carrière was.  Ik moest ooit een nieuwe gebruiker aanmaken op een administratie database.
In plaats van dat ik een nieuwe gebruiker aanmaakte maakte ik een nieuwe database aan. “Weet je het zeker dat je een nieuwe database wilt aanmaken”?  Ja…Toen was de salarisadministratie een beetje ehm… in een niet zo’n goede mood, laat ik het daar op houden

Ok ok…we zullen onze salarisadministratie waarschuwen! Tof dat je onderdeel bent van ons team en op naar een mooi vervolg van onze samenwerking!

Wil jij ook een baan waarin jij en jouw ontwikkeling centraal staat?

Of wil je eens praten over een carrière switch? Neem dan vooral contact op!

Welkom bij Zenda!

Jij en jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! We bieden iedereen een ontwikkeltraject op maat en zorgen ervoor dat jij happy bent! En o ja….iedere IT held heeft bij ons recht op een leaseauto, ongeacht jouw werkervaring! Join the team!
Bekijk vacatures