Wanted
26 september 2022 Blog

Interview met Melvin van Eijk

We drinken een online kopje koffie met Melvin en vragen ook aan hem onze zes al eerder gestelde vragen. Benieuwd naar zijn antwoorden?

Foto Melvin van Eijk Zenda Support

Wie is Melvin?

Ik ben Melvin van Eijk, Career Manager bij Zenda Support, 35 jaar, geboren in Utrecht en woon samen met mijn aanstaande vrouw Karin. Karin en ik hebben een pracht van een zoon Lenn. Hij is nu 4,5 jaar. We wonen in het dorp Wamel. Wamel is een klein dorp tussen de rivieren in het Land van Maas en Waal. Zeer recent is het dorp nog ruimschoots aan bod gekomen in de documentaire serie “Hoog Water” bij de NPO. Zeker het kijken waard!

Wat zijn jouw hobby’s?

Ik vind het leuk om met mijn gezin leuke dingen te doen. Even lekker naar het bos in Rhenen of een dagje naar de dierentuin (we hebben een abonnement). De Efteling gaan we ook meerdere keren per jaar naar toe. Zelf luister ik erg graag naar muziek en naar podcasts over diverse onderwerpen (films, games, muziek, hardware, politiek, formule 1 en voetbal). Uit eten gaan, lekker lunchen en BBQ’en bij mooi weer sla ik ook zeker niet over!

En jouw favoriete sport?

Zelf ben ik niet sportief ingesteld maar ik vind veel sporten leuk om te kijken. Mijn twee favorieten sporten zijn voetbal en Formule 1. Voetbal heb ik in mijn jeugd gedaan tot aan de selectie. Voordat mijn zoon geboren werd heb ik 7 jaar jeugdelftallen geleid en getraind. Ik heb ook meer dan 20 jaar aaneengesloten een seizoenkaart van de plaatselijke FC uit Utrecht. Formule 1 kijk en volg ik al sinds Jos Verstappen begon. Daar komt denk ik ook mijn passie voor (Italiaanse) auto’s vandaan. Helaas heb ik nog geen race bezocht, dat staat nog op mijn Bucket List!

Zeg, Melvin. Heb jij ooit een BN’er ontmoet? Hoe was dat?

Echt ontmoet niet. Wel heb ik een paar woorden gewisseld bij foto momenten met Johan Derksen en Wilfred Genee bij Veronica Inside. Bij FC Utrecht hetzelfde maar dan met een paar spelers zoals Mark van der Maarel, David Jensen, Richairo Zivkovic en Robin Ruiter. Robin en Mark zijn erg toegankelijk en hebben beiden erg veel humor! In het begin van mijn pubertijd waren we een weekendje weg in Zeeland. In de recreatie hal kwam Dirk Kuyt in ene binnen lopen om te gaan sporten. Hij was toen net doorgebroken bij FC Utrecht. Ik durfde toen helaas niet op hem af te stappen!

Waar word jij nou echt gelukkig van?

Dat zit in meerdere dingen! Ik kan genieten van mijn gezin, hobby’s en ook zeker van mijn huidige werk. Lachen staat in ieder geval echt hoog bij mij! Als ik lach dan ben of word ik vrolijk. Nog mooier als je samen met anderen moet lachen! Humor is belangrijk voor me. Voor andere emoties heb ik o.a. muziek ;).

Afsluiter: waarom is het zo gaaf om bij Zenda te werken?

Ook dat zit in zo veel dingen! De sfeer is echt super tof! Wij kunnen met zijn allen op een informele maar ook zeer professionele manier werken. Er kan goed kritisch gekeken worden (naar elkaar) om doelen te behalen. De succes momenten worden daarentegen ook echt gevierd! Recent hebben we met elkaar nog een zeer toffe Escaperoom gedaan. Het werk wat ik nu doe vind ik oprecht super leuk! Dat gun ik andere mensen ook. Bij Zenda krijg ik alle ruimte om onze IT helden mooie stappen te laten zetten richting het ultieme doel: Plezier in je werk!!!

Wil je ook zo’n toffe werkgever?

Neem dan gerust contact met ons op:
Foto Melvin Zenda Support

Welkom bij Zenda!

Jij en jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! We bieden iedereen een ontwikkeltraject op maat en zorgen ervoor dat jij happy bent! En o ja….iedere IT held heeft bij ons recht op een leaseauto, ongeacht jouw werkervaring! Join the team!
Bekijk vacatures