Wanted
6 februari 2023 Blog

AZ-900 Microsoft Azure Fundamentals – IT Traineeship

Wij organiseren meerdere malen per jaar de Zenda Support IT Bootcamp, ook wel een IT Traineeship. Er is heel veel aandacht de ontwikkeling van jouw softskills en technische kennis. Zo behaal je diverse certificaten, waaronder de AZ-900. Maar wat houdt deze certificering nou eigenlijk in?

AZ-900: Microsoft Azure Fundamentals

Dit is een certificering die aantoont dat je kennis in huis hebt over de cloudcomputing services van Microsoft Azure. De certificering richt zich op onderwerpen zoals de kerndiensten van Azure, de belangrijkste principes van cloudcomputing, beveiliging, architectuur en nog veel meer!

Om dit certificaat te behalen, moet je een uitdagend examen afleggen waarmee je aantoont over de juiste kennis te beschikken. We helpen je natuurlijk graag in de voorbereiding. Het certificaat is belangrijk voor jou als IT Held! De kans is groot dat je in aanraking komt met cloud computing services. Met dit certificaat toon je aan dat jij kennis over Azure in huis hebt! Word jij onze nieuwe Azure Hero?

Wat leer je tijdens de AZ-900 training?

We kunnen 1 ding beloven, je gaat heel veel leren! Super goed om nu al met Azure bezig te zijn, juiste omdat steeds meer organisaties dit gebruiken. Door dit mooie certificaat aan jouw cv toe te voegen maak je nog grotere kans op een toffe opdracht!

  • Basisprincipes van cloud computing en Azure;
  • Azure architectuur en diensten beschrijven en configureren;
  • Onderscheid maken tussen verschillende soorten cloud computing;
  • Inzicht in de belangrijkste services die beschikbaar zijn met Microsoft Azure;
  • Licentiemodel, abonnementen en accounts;
  • Algemene beveiligings- en netwerkbeveiligingsfuncties;
  • Voorbereiding op het examen.

Klassikaal of zelfstudie

Tijdens onze traineeships is er voornamelijk klassikale training. We huren een gecertificeerde trainer in die jou alles gaat leren om uiteindelijk jouw AZ-900 certificaat te kunnen behalen. Het voordeel van de klassikale training is dat je veel kan vragen aan elkaar en aan de trainer en dat je scherp wordt gehouden om jouw aandacht bij de training te houden. Er is ook een goede voorbereiding op het examen door onder andere het inzetten van oefenvragen en deze te bespreken.

Veel van onze meer ervaren IT helden kiezen juist voor zelfstudie. Ze studeren graag in hun eigen tijd en tempo, vaak naast een uitdagende opdracht. We bieden in dit geval alle materialen die ervoor zorgen om jouw slagingskans te vergroten!

Toffere opdrachten,  betere arbeidsvoorwaarden

Bij Zenda Support stimuleren we het heel erg om jezelf te certificeren. Voornamelijk omdat dit heel belangrijk is voor jouw cv en jouw ontwikkeling. Hoe meer je laat zien bezig te zijn met jouw technische skills, hoe interessanter het wordt voor opdrachtgevers om jou in te zetten op uitdagende opdrachten. Juiste door de combinatie van jezelf ontwikkelen en het uitvoeren van mooie opdrachten zal je zien hoe snel je een stevige fundering legt onder jouw toekomst in de ICT! Daarnaast belonen we het behalen van certificaten heel graag, je stijgt direct qua salaris na het behalen van een relevant certificaat!

Wil je ook een toffe baan en jezelf verder ontwikkelen?

Laat het ons weten!

Wil je ook een toffe baan en goede arbeidsvoorwaarden?

Wij zijn het IT detacheringsbureau voor werkplekbeheer & servicedesk waar jij echt centraal staat! ✔️ 4,9 beoordeling op Google ✔️ goede arbeidsvoorwaarden ✔️ Leaseauto
Check ons ontwikkelpad