IT Heroes
Servicedesk, werkplekbeheer en migratieprojecten

IT detachering Utrecht

In het kloppend hart van Nederland, Utrecht, is de vraag naar IT-expertise groter dan ooit. Voor organisaties in Utrecht die behoefte hebben aan tijdelijke of langdurige IT professionals, biedt Zenda Support de ideale oplossing. We verbinden onze IT-helden aan bedrijven in verschillende branches in de omgeving van Utrecht. Meer weten? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Deskundig IT personeel

Wij onderscheiden ons met ons team van IT-specialisten die niet alleen technisch onderlegd zijn, maar ook een diepe passie voor hun vak hebben. Of je nu extra capaciteit nodig hebt voor een kortlopend project of langdurige ondersteuning zoekt, Zenda Support staat voor je klaar met topkwaliteit en betrouwbaarheid. Met een gemiddelde leeftijd van rond de 24 jaar, bestaat ons jonge team uit ruim honderd communicatief sterke helden en heldinnen, die altijd gedreven en leergierig zijn. Sommigen staan aan het begin van hun carrière, terwijl anderen al wat jaren ervaring hebben.

Flexibele inzet van ICT professionals

Servicedeskmedewerkers

Onze deskundige servicedeskmedewerkers zijn de eerste aanspreekpunten voor al je IT-gerelateerde vragen en problemen. Ze bieden snelle en effectieve ondersteuning voor softwareproblemen, wachtwoordresets en netwerkverbindingen via telefoon, e-mail of chat.

Werkplekbeheerders

Onze werkplekbeheerders zorgen voor het beheer en onderhoud van de fysieke werkplekken binnen jouw organisatie. Ze installeren en updaten hardware en software, richten werkstations in en zorgen ervoor dat alle apparaten goed functioneren, zodat jouw medewerkers optimaal kunnen werken.

Andere functies

Maar dat is niet alles. We bieden ook ICT professionals zoals migratiespecialisten voor de uitrol van nieuwe hardware, floorwalkers voor zichtbare nazorg na werkplekmigraties of cloud engineers die klaar staan met hun kennis van cloudoplossingen en IT-beheer.

Continue groei en opleidingsmogelijkheden

Wij zorgen voor goede begeleiding en ontwikkeling van onze medewerkers door middel van een bootcamp waarin ze certificaten behalen voor onder andere Office 365, ITIL en Azure. Wij zorgen ervoor dat onze IT-specialisten altijd voorop lopen in het vakgebied. Daarnaast trainen we hen in soft skills, zoals communicatievaardigheden, zodat ze gebruikers uitstekend kunnen helpen. Wij garanderen altijd een perfecte match voor jouw IT-behoeften. Kiezen voor IT detachering in de omgeving van Utrecht betekent samenwerken met professionals die altijd op de hoogte zijn van de laatste IT-trends.

Schakel onze IT heroes in

Of een van onze toppers nu één uur of één jaar bij je aan de slag gaat, we garanderen je altijd betrouwbare supportmedewerkers die kwaliteit leveren. Kun je wel wat hulp gebruiken voor jullie servicedesk? Pak dan gerust de telefoon en bel of mail met ons team.
Werken bij Zenda Support IT detachering

Een waardevolle samenwerking

Onze filosofie “large enough to serve, small enough to care”, toont onze toewijding aan zowel klanten als IT-specialisten. Door te kiezen voor IT detachering in de omgeving van Utrecht met Zenda, kies je voor een partner die oprecht betrokken is en bouwt aan een fijn en waardevol partnership. Als we je iets beloven, dan doen we dat en wie je ook belt, je krijgt direct antwoord.

Elk bedrijf is uniek en dat begrijpen we. Zoek je specifieke IT-ondersteuning voor een bepaald project of voor een langetermijnoplossing? Wij bieden altijd maatwerkoplossingen. Dankzij onze innovatieve aanpak, zoals onze Fixed Price Sourcing of Co Sourcing, krijg je precies wat je nodig hebt. Niet de juiste functie voor jou? Wij zijn onderdeel van VX Group en kunnen veel andere functies vervullen.

 

 

Meer weten over IT detachering in Utrecht?

Tegenwoordig moet je kunnen vertrouwen op sterke IT-partnerships. Met Zenda Support investeer je niet alleen in eersteklas IT-ondersteuning, maar ook in een samenwerking die verder gaat dan dat. Het is een stap richting toekomstbestendigheid, innovatie en groei. Heb je interesse of vragen? Neem dan zeker contact met ons op.
Contact opnemen