IT Heroes
Servicedesk, Werkplekbeheer en migratieprojecten
ICT vacatures

ICT vacatures 

Bij Zenda Support zijn we altijd op zoek naar toptalenten in de ICT-wereld, van junior tot senior niveau. We richten ons op het vinden van de juiste functie voor jouw kennisniveau en persoonlijke ambities. Als toonaangevend IT-detacheringsbureau bieden we de mogelijkheid om te werken bij toonaangevende bedrijven in de ICT-branche en je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied. Bekijk hier onze ICT-vacatures.

 

Onze aanpak voor het vinden van de juiste ICT vacatures

Of je nu een IT-professional bent met ervaring of een starter die op zoek is naar de eerste stap in je carrière, we hebben diverse ICT-vacatures beschikbaar in verschillende specialisaties zoals werkplekbeheerder, netwerkbeheerder en software engineer.

Wij gaan verder dan alleen het vinden van een ICT-vacature die past bij jouw vaardigheden en ervaring. We willen ook weten wat jouw persoonlijke ambities en doelen zijn, zodat we samen een plan kunnen maken voor jouw carrière in de ICT.

Wij helpen je bij het vinden van de perfecte functie. We bieden begeleiding en ondersteuning om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied. Hoe we dat doen? Door middel van ons persoonlijke ontwikkeltraject. We willen dat jij happy bent, daarom doen wij er alles aan om je zo goed mogelijk op weg te helpen.

Wat biedt Zenda Support voor ICT-vacatures?

Samen met onze opdrachtgevers gaan we voor de beste samenwerking, jouw ontwikkeling en fun. Daarom zijn we bij Zenda Support trots op onze persoonlijke aanpak en de voordelen die we onze medewerkers bieden:

  • Een aantrekkelijk salaris, verdien tot maximaal €3500!
  • Een leaseauto, van een Ford Fiesta ST Line voor starters tot een Ford Focus ST Line voor senior medewerkers.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied.
  • Werken bij toonaangevende bedrijven in de ICT-branche.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de ICT? Bekijk dan hier onze actuele ICT-vacatures en ontdek hoe we jouw carrière een boost kunnen geven!