Wanted
26 september 2022 Blog

IT Support helden aan het woord: Jeremiah!

Jeremiah is een van onze IT Support helden!

Jeremiah werkt sinds 2020 als IT held bij Zenda Support. We zijn natuurlijk erg benieuwd of hij het naar z’n zin heeft bij ons! Een goede reden om hem te interviewen!

“Hey Jeremiah! Wat vind je van werken bij Zenda Support?

Jeremiah: “Ik vind het erg leuk bij Zenda Support. Ik voer uitdagende opdrachten uit om mijn IT kennis op de proef te stellen en verder te ontwikkelen. Ik vind het contact met de collega’s op de werkvloer ook erg fijn, de communicatie is vlot, als er iets is met mijn leaseauto wordt het opgelost.”

Heb je eerder bij detacheerders gewerkt? Zo ja, wat is het grootste verschil tussen Zenda en de andere detacheerders?

Jeremiah: “Ik krijg interne trainingen om mijn soft- en hard skills te verbeteren en er is een persoonlijke carrièreplanning met mij gemaakt. Ik voel me geen nummertje bij Zenda!”

Wat zou je graag anders willen zien binnen Zenda Support?

Jeremiah, kort maar krachtig: “Niet van toepassing…”

Hoe vind je het om gedetacheerd te worden? Voel je je snel onderdeel van een team en kunnen wij daarin iets betekenen?

Jeremiah: “Het is voor mij een goede keuze om gedetacheerd te worden, want ik kan ingezet worden bij verschillende IT-opdrachten. Voordeel daarvan is dat ik kan ontdekken welk type bedrijf / branche goed bij mij aansluit en welke functie ik naartoe wil groeien in mijn ontwikkeling als IT Professional.”

Wat zijn je leukste herinneringen aan Zenda Support? (Denk bijvoorbeeld aan uitjes of een tof migratie project)

Jeremiah: “Ik kreeg een bericht van Elon om een kort iPad/ IPhone  migratie project in Ridderkerk uit te voeren. Ik ben alleen totaal geen Apple liefhebber. Ik zei tegen Elon ” Nou, vooruit dan maar :laughing:” In dit project werkte ik met een paar Zenda collega’s. Ik werd goed begeleid de eerste paar dagen. Daarna kon ik zelfstandig van oude Apple telefoons en iPads  een back-up maken en deze migreren naar nieuwe Apple devices. Er was een goede synergie en een gezellige sfeer op de afdeling. Het was een korte, maar een gezellige tijd!!”

Dank je wel, Jeremiah! We zijn blij dat je onze collega bent en hopen nog lang met elkaar samen te werken!

Goed nieuws! We hebben diverse vacatures open staan om ons toffe team te komen versterken.

Check onze vacatures of neem direct contact op:
Jesse Zenda Support

Welkom bij Zenda!

Jij en jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! We bieden iedereen een ontwikkeltraject op maat en zorgen ervoor dat jij happy bent! En o ja….iedere IT held heeft bij ons recht op een leaseauto, ongeacht jouw werkervaring! Join the team!
Bekijk vacatures