Wanted
26 september 2022 Blog

De voordelen van werken bij een detacheringsbedrijf

Zenda Support is actief als IT detacheerder op gebied van servicedesk en werkplekbeheer. We spreken dagelijks sollicitanten die worstelen met de vraag: “wil ik ergens voor vast werken, of kies ik voor een detacheerder?” Wij vertellen je graag meer over de voordelen van het werken bij een detacheringsbedrijf!

Werken bij IT detacheringsbureau

Jij en jouw ontwikkeling staat centraal

Bij een detacheringsbedrijf zoals Zenda Support staan jij en jouw ontwikkeling centraal! We zien onszelf graag als werkgever die jou helpt bij het bouwen van een stevige fundering waarop je de rest van jouw carrière goed kunt bouwen!

Samen met jou gaan we kijken op welke punten jij jezelf wilt ontwikkelen en waar je graag naartoe wilt groeien. Samen met jouw Career Manager gaan je aan de slag met een persoonlijk ontwikkelplan, een onderdeel daarvan is het bepalen welke certificaten je gaat halen. Veel medewerkers beginnen met ITIL en MD100 en MD101, dit zorgt voor een goede basis. Deze certificering combineren we natuurlijk met trainingen gericht op soft skills zoals communicatie en natuurlijk: leerzame opdrachten!

Verschillende uitdagende IT Support opdrachten

Bij ons zit je niet vast op 1 plek. Nee, de opdrachten groeien mee met jouw ontwikkeling. Dus niet jaren lang in dezelfde opdracht waar je het risico loopt op de automatische piloot te werken. Je gaat werken bij diverse organisaties op diverse functies, denk hierbij aan de IT servicedesk, werkplekbeheer en migratieprojecten. Naarmate jouw kennis en ervaring groeit, wordt jouw opdracht ook steeds uitdagender. Je leert tijdens jouw opdrachten natuurlijk ook heel veel , zoals goed registreren in TOPdesk, de diverse processen, prioriteren en nog veel meer. Daarnaast groeit jouw technische kennis ook hard mee, zo ontdek je steeds meer over Microsoft 365, Azure, Windows, deployment en nog veel meer.

Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris

Naast het opdoen van kennis en ervaring wil je natuurlijk ook goede arbeidsvoorwaarden…en dan niet zoals bij een uitzendbureau dat je alleen wordt betaald voor gewerkte uren. Bij Zenda Support krijg je goede arbeidsvoorwaarden waarbij we naast salaris en vakantiegeld ook rekening houden met een goede pensioenregeling, korting op jouw verzekeringen en meer! Wist je trouwens dat als je even geen opdracht hebt, je bij een detacheerder wel gewoon uitbetaald krijgt? Intussen heb je in zulke periodes alle tijd om te leren!

Heb je een rijbewijs? Dan krijg je een leaseauto!

Naast de bovenstaande voorwaarden bieden we nog meer! Als een van de weinige detacheerders in Nederland heeft iedere IT held recht op een leaseauto, ongeacht hoeveel werkervaring je al hebt. Je mag deze ook privé rijden natuurlijk! Het enige dat je nodig hebt is een geldig rijbewijs, dat dan weer wel!  Heb je zelf al een auto en wil je geen leaseauto? Dan hebben we een hele mooie mobiliteitsregeling!

Heb je vragen over jouw migratie-aanpak of wil je graag dat wij eens met jou meedenken?

Is jouw interesse gewekt en wil je werken bij een detacheerder? Ontdek dan eens of één van onze vacatures op jouw lijf geschreven is, of neem direct contact op:

Welkom bij Zenda!

Jij en jouw ontwikkeling staat bij ons centraal! We bieden iedereen een ontwikkeltraject op maat en zorgen ervoor dat jij happy bent! En o ja….iedere IT held heeft bij ons recht op een leaseauto, ongeacht jouw werkervaring! Join the team!
Bekijk vacatures