Wanted
26 september 2022 Nieuws

Conclusion en Zenda Support intensiveren samenwerking op de IT Servicedesk

Conclusion Future IT, een topspeler in de Nederlandse markt op het gebied van Managed Cloud Services, en Zenda Support, specialist op gebied van het oplossen van diverse capaciteitsvraagstukken binnen IT Support teams, hebben besloten hun samenwerking te intensiveren. Met het bundelen van de krachten, verwachten zij de service naar een nog hoger niveau te tillen.

Samenwerking met Zenda Support IT detachering
v.l.n.r. op de foto: Rinke Nijdam, Operationeel Manager ICT (Conclusion); Jan Riksen, Directeur Cloud Operations (Conclusion) ; Elon de Jonge, Directeur (Zenda Support) ; Lindsay van Woerkom, Accountmanager (Zenda Support)

Waarborgen van capaciteit en continuïteit

Gezien de continue groei qua aantallen opdrachtgevers, heeft Conclusion behoefte aan het waarborgen van kwaliteit en capaciteit binnen de diverse IT-support teams. Met de huidige schaarste en de onzekerheid met betrekking tot het vinden van goede IT-professionals, ontstond de behoefte aan een partnership met een partij die hierbij kan ondersteunen. Zenda Support heeft veel ervaring met het inrichten van IT Support teams en helpt de ingezette medewerkers met hun ontwikkeling en dat allemaal tegen een vast tarief per maand.

Flexibiliteit en kwaliteit tegen een vast bedrag per maand

Zenda Support zal de komende periode, op basis van fixed price, een vaste pool aan mensen leveren welke kan worden op- en afgeschaald zodra dit nodig is. Alle ingezette medewerkers komen te werken in een moderne en gezellige omgeving waarin ze alle kansen hebben zichzelf te ontwikkelen. Conclusion en Zenda Support vinden het erg belangrijk dat deze ontwikkeling centraal staat en dat er voldoende doorgroeimogelijkheden voor de medewerkers zijn. Daarbij wordt gestreefd naar minimaal een 8 voor klant- en eindgebruikerstevredenheid.

Conclusion en Zenda Support over de samenwerking

Rinke  Nijdam, Operationeel Manager ICT bij Conclusion Future IT : Door deze intensivering van de samenwerking tussen Conclusion en Zenda zijn wij in staat om onze klanten nog beter te bedienen en gerichtere aandacht te besteden aan ons personeel.”

Elon de Jonge, Directeur en oprichter van Zenda Support: “Ik ben erg blij en trots op dit mooie partnership. We werken al jaren heel fijn samen met Conclusion Future IT, deze intensivering spreekt een groot wederzijds vertrouwen uit. Onze medewerkers landen bij een mooie organisatie waarin ze veel kansen krijgen zichzelf te ontwikkelen. Daarnaast wordt Conclusion ontzorgd als het gaat om de uitdaging op gebied van kwaliteit en continuïteit. Voor beide partijen is dit partnership een “win-win” scenario!”